Vapur ve deniz otobüsleri de bayramda ücretsiz

Pazar günü dahil yolculardan ücret alınmayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, belediye otobüslerinin bayram günlerinde ücretsiz sefer yapması uygulamasını, bu bayram deniz otobüsleri ve vapurlar için de gerçekleştirecek. Vapur ve deniz otobüsleri, 3 gün sürecek Ramazan Bayramı ve hemen ardından gelen pazar günü de ücretsiz çalışacak.

BUZ SARAYI DA 4 GÜN
Öte yandan daha önce sadece bayramın birinci günü ücretsiz olacağı açıklanan Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Olimpik Buz Sporları Sarayı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun talimatıyla bayram tatili süresince ücretsiz olarak halka hizmet verecek. Deniz otobüsleri gibi pazar günü de ücretsiz olacak Buz Sarayı`nda, dileyen herkes 09.00-23.00 saatleri arasında ücretsiz olarak paten yapabilir.