Vali ve Başkan Kocaelispor´dan ümitli

Başkan Ekşi ile görüşüp, desteklerini sürdüreceklerini söylediler

Kocaeli Valisi Gökhan Sözer ile Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında alınan mağlubiyet sonrası Başkan Mustafa Ekşi ile görüşüp, ümit verdi. Yapılan zirvede takımın yarıştan kopmaması için gerekli önlemlerin alınması istendi.

ÖNCE SEVİNÇ, SONRA ÜZÜNTÜ
İstanbul deplasmanında Kocaelispor´u yalnız bırakmayan Vali Gökhan Sözer, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Yuvacık Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Necdet Eksen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yusuf ile çok sayıda taraftar takıma destek verdi. Atılan gol sonrası sevinen Kocaelispor ekibinde, maç sonrası üzüntü vardı.

HEDEFTEN ŞAŞMAMALI
Takımın aldığı kötü sonuçlar sonrası Süper Lig´e yükselme hedefinden uzaklaştığı yolundaki iddialar üzerine Vali Sözer ile Başkan Karaosmanoğlu, Kocaelispor Başkanı Mustafa Eksi´ye moral verdi. Yapılan görüşme sırasında camianın hedeften şaşmaması için gerekli önlemlerin alınması istendi. Sözer ve Karaosmanoğlu, Kocaelispor´un lig sonunda istenilen hedefe ulaşması için her türlü desteği sürdüreceklerini söyledi. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı´nın desteği, yönetim, teknik heyet ve sporcular üzerinde doping etkisi yaptı. Vali Sözer, Kocaelispor´un ligi ilk 6 arasında bitirme ihtimalinin yüksek olduğunu hatırlatarak, gelecek maçlara daha iyi konsantre olmak gerektiğini belirtti.

BAŞKAN´DAN UYARI
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, saha içinde Kocaelispor´lu futbolcuların hakem kararlarına itiraz etmelerine anlam veremediğini belirtti. Hakemlere itirazın kesin sarı kart cezası gerektirdiği kuralının bütün sporcular tarafından bilinmesine karşın, itirazlar yüzünden görülen sarı kartlar konusunda bütün sporcuların uyarılmasını isteyen Karaosmanoğlu, “Değişmeyecek bir karar için itiraz edip, cezalı duruma düşmenin, takımı yalnız bırakmanın kimseye faydası yok. Sporcularımız bunun bilincine varmalı” dedi. Mustafa Ekşi ise gerekli uyarıların yapılarak, önlemlerin alınacağını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!