Vali Ata`dan Genel Sekretere ziyaret

Kocaeli Valisi Erdal Ata, İzmit Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu`nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Vali Ata`nın ziyareti sırasında İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da hazır bulundu.

BAŞARILI OLACAĞINIZA EMİNİM.

Genel Sekreter Karaoğlu`nun bundan önceki görevlerinde Türkiye`ye bürokrat olarak hizmet ettiğini belirten Vali Ata, Genel Sekreter olarak İzmit`te de başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi. Vali Ata, “Genel Sekreter olarak şehrimizde çalışmalarınızla başarılı olacağınıza inanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte başarılı projelere imza atacağınıza eminim” dedi.

TÜM ÇALIŞMALARIMIZ HALKIMIZ İÇİN

Genel Sekreter Karaloğlu da, Vali Ata`nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tüm çalışmalarımız halkımız için olacaktır. İzmit halkı için elimizden geleni yapacağız Halkımız bu konuda müsterih olabilir” dedi.