Uzunçiftlik doğalgaza kavuşuyor

Ay sonuna kadar pek çok mahallede doğalgaz kullanılmaya başlanacak

İl genelindeki 22 ilçe ve beldeye doğalgaz götürmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren İZGAZ, Uzunçiftlik`teki çalışmalarında sona yaklaştı. Çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yerinde incelerken, genel müdür Erdoğan ay sonuna kadar pek çok mahallede doğalgaz kullanılmaya başlanacağını ifade etti.

BAŞKAN İNCELEDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan`la birlikte Uzunçiflik`te devam eden çalışmaları inceledi. Genel müdür yardımcıları Suat Olgun, Muhammet Saraç ve Nurettin Erikçi`nin de hazır bulunduğu incelemede, genel müdür Erdoğan bölgedeki çalışmaların geldiği aşamayı özetledi.

7 MAHALLEDE TAMAM
Belde genelinde çalışmalarda sona yaklaşıldığının altını çizen İmad Erdoğan, Konak, Emek, Çamlık, Petrol, Hürriyet, Beşevler ve Atakent Mahalleleri`nde ana hat çalışmalarının tamamlandığını, Cumhuriyet Mahallesi`nde ise çalışmaların devam ettiğini belirtti. Çalışmaların bittiği yerlerde servis kutularının bağlandığını da kaydeden Erdoğan, bir çok mahallenin ay sonuna kadar doğalgaz kullanmaya başlayacağını kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu ise vatandaşın kış bastırmadan doğalgazı kullanabilmesinin önemli olduğunu belirterek, ekiplerin çalışma hızını artırması talimatını verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!