Ustaoğlu uğurlandı, Çöpoğlu geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, AK Parti´den aday adayı olmak için istifa ettiği görevinden muhteşem bir törenle uğurlandı. Antikkapı´da düzenlenen veda yemeğinde, milletvekili temennileri vardı. Gülser Ustaoğlu´nun yerine Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Çöpoğlu getirildi.

TÖREN YAPILDI
AK parti´den geçen dönem Kocaeli 7. sıradan milletvekili adayı olan ve çok az bir oy farkıyla milletvekili seçilemeyen Gülser Ustaoğlu, yeniden siyasete girmek için görevinden ayrıldı. Çalışan personeli gezerek vedalaşan Ustaoğlu için Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Ersin Yazıcı, Mustafa Soydabaş, daire başkanları ve şube müdürleri tarafından, Antikkapı´da veda yemeği düzenlendi.

TEMENNİ ORTAK
Yemekte bir konuşma yapan Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Gülser Ustaoğlu´nu çok çalışkan ve titiz bir mesai arkadaşı olarak nitelerken, “Çok iyi bir ekip arkadaşıydı. Dilerim geri dönmez, yoluna TBMM çatısı altında devam eder” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili İlyas Şeker, Gülser Ustaoğlu´nun girdiği yolda sorumluluğunun arttığını belirterek, “Kocaeli halkına hizmet ediyordu, şimdi bütün Türkiye´ye hizmet edecek. Yaptığı çalışmalarla, bu görevin üstesinden geleceğini ispatlamış bir arkadaşımızdır” diye konuştu.

YERİNE ÇÖPOĞLU GELDİ
AK Parti´den milletvekili adayı gösterilip, seçilmesi halinde Kocaeli´yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını söyleyen Ustaoğlu, “Bana verdiğiniz değer ve destek için teşekkür ederim. Bundan sonra ülkeme ve ilime daha fazla hizmet etmek için çalışacağım” şeklinde konuştu. Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Gülser Ustaoğlu´ndan boşalan koltuğa Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Çöpoğlu´nun getirildiğini açıkladı. Konuşmalardan sonra Ustaoğlu, yemeğe katılan herkese saat kulesi maketi hediye etti.