Üst yapı hamlesi için son hazırlıklar

Büyükşehir, bu yıl alt yapı sorunu olmayan cadde ve sokakların üst yapı eksikliklerini tamamlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapı sorunu olmayan cadde ve sokaklarda üst yapı hamlesi başlatmak için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Büyükşehir ekipleri bu konuda yaz boyunca önemli çalışmalar gerçekleştirecek.

BÖLGELERDE İNCELEME
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, Yuvam İzmit Başkanı Hasan Güzel`le birlikte, Darıca Bayramoğlu Fatih Sultan Caddesi, Dilovası yan yol, Yukarı Hereke Karanlık Dere Caddesi, Körfez Atatürk Caddesi`nde son incelemelerini yaptı. Önümüzdeki yaz çalışma yapılması planlanan cadde ve sokakları, ilçe ve belde belediyelerinin yetkilileriyle gezen Akman, ihale hazırlıklarına başladıklarını, havaların iyice ısınmasıyla çalışmaların start alacağını kaydetti.

14 METRELİK CADDELER DE
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu`nun “Önce alt yapı” talimatı doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Akman, 2006 yılının bazı bölgeler için “üst yapıda hamle yılı” olarak gerçekleşeceğini belirtti. Akman söz konusu çalışmalara ilaveten, alt yapı sorunu bulunmayan 14 metre ve üzerindeki caddelerin bakım ve onarımını da gerçekleştireceklerini vurguladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!