Ünlü Sanatçı Haluk Levent verdiği konserle fuarı salladı

Kocaeli Kültür Sanat Eğlence Festivali´ne cuma günü akşam 13 yıldır ilimizde çeşitli konserler vererek hayran kitlesi oluşturan ünlü sanatçı Haluk Levent konuk oldu.

BİNLERCE KİŞİ KATILDI
Ünlü Sanatçı Haluk Levent hayranları ile buluştuğu Kocaeli Kültür Sanat Eğlence Fuarını söylediği eserleri ile adeta salladı. Haftanın son günü olması ve havanın güzel olması nedeniyle binlerce Haluk Levent hayranı Güneş Sahnesi önünde izdihama neden oldu. Haluk Levent`in söylediği eserlerle izleyenler adeta kendinden geçti.

KONSERDE DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ
Ünlü sanatçının gitaristi Göktuğ Şenkal`ın doğum günü olması nedeniyle konser farklı bir havaya büründü. Sanatçı genç gitaristinin doğum gününü “iyiki doğdun” şarkısını söyleyerek kutladı. Gitarist Göktüğ Şankal`ın doğum gününün kutlanması konsere ayrı bir renk katarken, seyircilerde doğum günü şarkısına eşlik etti.

“İZMİT`LİLERİ SEVİYORUM”
Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Festivali`ne katılan ünlü sanatçı Haluk Levent kendisini izlemeye gelen hayranlarına Kocaeli`ye 13 yıldır belirli aralıklarla konser vermeye geldiğini belirterek, “Kendimi İzmit`li gibi hissediyorum ve İzmit`lileri seviyorum. İzmit`lilerin de beni sevdiğini biliyorum. 6 gün gibi kısa zamanda yapılan sözleşmeye rağmen alanı dolduran binlerce insan bunun en güzel ispatı” dedi.

 

KATKILARINDAN DOLAYI PLAKET
İzmitlilere unutulmayacak bir gece geçirten Ünlü Sanatçı Haluk Levent`e konser sonrası Fuar Müdürü Fevzi Utaş Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Fuarına katkılarından dolayı plaket vererek teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!