ÜNİBEL´e Büyükşehir desteği

Kocaeli Üniversitesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve KOÜ Anıtpark Yerleşkesi yanında hizmet veren UNİBEL Sağlık Merkezi, önceki gün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Üniversite ve Belediye ortaklığı ile kurulan ve Kocaeli´nin en önemli sağlık kuruluşlarından olan ÜNİBEL yeni dizaynı ile daha modern bir görüntüye kavuştu. ÜNİBEL Sağlık Merkezi´nin resmi açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, Saraybahçe Belediye Başkanı H.Vehbi Yenice, Körfez Belediye Başkan Vekili Mehmet Şendoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp, Rektörlük Başdanışmanı Prof. Dr. Yusuf Çağlar, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Demirci, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, Başmüdür Halit Apak, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Erden, Hastane Müdürleri Öznur Gezer, Yrd. Doç. Dr. Yunus Taş, Ünibel Genel Koordinatörü. Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Ünibel Müdürü Akın Karagüz ve çok sayıda öğretim üyesi katıldı.

PROF. DR. HÜLAGÜ´DEN TEŞEKKÜR
Açılışta kısa bir konuşma yapan ÜNİBEL Sağlık Merkez Müdürü Prof. Dr. Sadettin Hülagü merkezin dizayn çalışmasında Büyükşehir Belediyesi´nin önemli katkıları olduğunu söyledi. Prof. Dr. Hülagü, “Büyükşehir, üniversitenin parasal sıkıntıları olduğu dönemde bize yardımda bulundu. Merkezimizin yenilenmesi çalışmalarında da bu desteği esirgemedi. Yardım ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi´ne ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

SAĞLIĞA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Büyükşehir Belediyesi´nin kentin yararına olan her konuda üzerine düşen görevi yerine getirdiğini söyledi. Sağlığın insan hayatındaki en önemli unsurlardan biri olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Her şeyin başı sağlık. Biz de bu nedenle sağlık hizmetlerine büyük önem veriyoruz. Evde Bakım Hizmetimizle yardıma muhtaç hasta insanlarımızın yanındayız. Süt yardımı ile anne ve bebeklerimize her ay düzenli süt veriyoruz. Hasta Nakil Aracımız, Özürlülere yönelik sağlık çalışmalarımız ve sağlık taramalarımızla hizmetlerimizi büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Sağlık alanındaki titiz ve ciddi çalışmamız bundan sonra da aynı hassasiyetle sürecek” dedi. Başkan Karaosmanoğlu, yenilenen ÜNİBEL Sağlık Merkezi´nin insanlara şifa dağıtmasını dilediğini de sözlerine ekledi.

REKTÖR´DEN TEŞEKKÜR BELGESİ
Konuşmaların ardından KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, sağlık merkezinin yenilenmesinde emeği geçen başta Başkan Karaosmanoğlu olmak üzere Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ile Körfez Belediye Başkan Vekili Şendoğan´a teşekkür belgeleri verdi.