Umuttepe´ye otopark

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi önüne 305 araç kapasiteli otopark yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi önüne 305 araç kapasiteli otopark yapımı için çalışma başlattı. Büyükşehir Belediyesi bu çalışmayla beraber çevre düzeni çalışmasına da start verdi.

305 ARAÇ KAPASİTELİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi`nde önünde yaşanan park sorununu çözmek amacıyla 305 araç kapasiteli açık otopark yapımı başlattıklarını ifade etti. Yetkililer 10 bin metre karelik alana yapılacak olan otopark ve çevre düzenlemesi için çalışmaların başladığını belirterek, “Umuttepe`ye kurulan KOÜ Tıp Fakültesi önünde meydana gelen trafik sıkışıklığını gidermek ve vatandaşların rahat etmesi amacıyla KOÜ Tıp Fakültesi önündeki 10 bin metre karelik alanda otopark ve çevre düzenlemesi yapımına başladık. Zemin düzenleme çalışmaları devam ediyor. Otopark ve çevre düzenini en kısa süre içinde çözeceğiz” dedi.