Umuttepe yeşillendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kentin her köşesinde yürüttüğü güzelleştirme ve yeşillendirme çalışmalarını, Kandıra Yolu üzerindeki Umuttepe Kavşağı´nda da gerçekleştirdi. Alan tamamen çimlerle kaplanıp, çiçek ve ağaçlarla süslendi.

GÖRÜNTÜ GÜZÜLLEŞTİ
Kentin her köşesindeki ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları devam ederken, özellikle kavşaklarda yapılan düzenlemeler kente ayrı bir güzellik kattı. Bir süre önce Üniversite Kampusu´na Kandıra Yolu üzerinden yaptırılan kavşağın yeşillendirme çalışmaları geçen hafta gerçekleştirildi. Tamamen toprak ve çirkin görünümü solan köprülü kavşağın etrafı, ziraat mühendislerinin düzenlemesi ile güzel bir görünüm kazandı.

BİN 500 FİDAN
Umuttepe Köprülü Kavşağı bölgesindeki toprak düzenlemesinin ardından, Büyükşehir Belediyesi ekipleri yeşillendirme çalışmasını tamamladı. Köprülü kavşağı toplam bin 500 fidan dikimi gerçekleştirdi. Ayrıca bölgenin güzel görünebilmesi için 40 dönümlük bir arazi çimlendirildi. Otomatik sulama sisteminin monte edildiği kavşak, yeni haliyle kentimize yakışır bir görünüm kazandı.