Umuttepe hattına yeni takviye

İzmit-Umuttepe arasına 22 yeni araç daha ihale ile eklenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit şehir merkezi ile Umuttepe Kampusü arasında çalışmak üzere 22 araçlık ihale açtı. İhaleyi kazanacak olan araçlar 10 yıl boyunca haklarını devredemeyecekler.

HALEN HATTA 44 ARAÇ VAR
Geçen hafta gerçekleşen UKOME toplantısında Derince – Umuttepe hattına 44 aracı veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Umuttepe-Şehir içi hattındaki araç sayısını artırıyor. Yapılacak olan ihale ile vatandaşların bu hatta sorun yaşamaması için toplam 22 yeni araca ulaşım hakkı veriyor. Halen 5 Nolu Kooperatif`in 44 araçla hizmet verdiği hatta 22 yeni aracın daha eklenmesiyle toplu taşımda yaşanan sıkıntılar büyük ölçüde ortadan kalkmış olacak. Perşembe günü 22 hat için ihaleye çıkacak olan Büyükşehir Belediyesi, söz konusu ihalesini Encümen Salonu`nda saat 14.00`te gerçekleştirecek.

10 YIL KİMSEYE DEVİR EDİLEMEYECEK
2886 sayılı Devlet İhale Kanunu`na göre kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihaleler, 10 yıllık bir süreyi kapsıyor. Umuttepe-şehir içi hat ihalesini kazanan şahıslar hatlarını 10 yıl süreyle kimseye devredemeyecek.
Öte yandan ihaleye katılacak şahıslar ihale şartnamesini 150 YTL karşılığı Ulaşım Daire Başkanlığı`ndan temin edebilirler. İhaleye katılmak isteyenlerin, gerekli evrakları ihale saatine kadar yetkililere teslim etmeleri gerekiyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!