Uluslararası turnuvanın yarı finalistler belli

Uluslararası Mini Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor

Uluslararası turnuvanın yarı finalistler belli

İlimizde ilk kez organize edilen Uluslararası Mini Futbol Turnuvası´nda yarı finalistler belli oldu. Trabzon´dan iki takımla turnuvaya katılan Trabzonspor A ve B takımları yarı finalde eşleşirken, Büyükşehir Kağıtspor ile Gürcistan´ın Kafkasia takımları da finalist olmak için mücadele edecek.     

A GRUBUNDAN BÜYÜKŞEHİR VE TRABZON A ÇIKTI
Türkiye Futbol Federasyonu KASKF ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Mini Futbol Turnuvası tün hızıyla devam ediyor. Cuma günü başlayan turnuvada rakiplerine üstünlük sağlayan Trabzonspor A ve B, Kafkasia ve Büyükşehir Kağıtspor takımları yarı final vizesi aldı. 17 Ağustos Stadı´nda önceki gün oynanan maçlarda Trabzonspor A, Tefeyyüz´ü 4-1 yendi Büyükşehir Kağıtspor´a ise 4-1 yenilmesine rağmen 6 puanla A grubunda ikinci olarak yarı finale adını yazdıran takım oldu. Büyükşehir Kağıtspor ise, Cerno More ile 2-2 berabere kalıp Trabzonspor A takımını 4-1 yenince, 7 puanla A grubunu 1. tamamladı.

B GRUBUNNDAN TRABZON B İLE KAFKASİA
B grubunda ise Gürcistan´ın Kafkasia takımı Kocaelispor´u çekişmeli geçen maçın ardından 3-2 yenmeyi başardı. Trabzonspor B takımı karşısında 3-2 mağlup olan Kafkasia, 6 puanla B grubu ikincisi oldu ve A grubu 1. si Büyükşiher Kağıtspor ile eşleşti. B grubunu Bulgaristan´ın Medovez takımını 5-1 ve Kafkasia takımını da 3 – 2 yenerek lider tamamlayan Trabzonspor B takımı, A grubunu 2. sırada tamamlayan kardeş takımı Trabzonspor A ile eşleşti. Böylelikle Trabzon temsilcileri final oynama hakkını elde etmiş oldu.

TRABZON´UN FİNALİ GARANTİ
Turnuva Pazar günü oynanacak maçlar ile sona erecek. Saat 18:00´de yarı finali kaybeden takımlar 3. lük maçı için karşılaşırken, saat 19:00´da yarı finali kazanan takımlar turnuvanın şampiyonu olmak için mücadele edecek. Bu karşılaşmanın ardından yapılacak ödül töreni ile turnuva sona erecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!