Uluslararası Mini Futbol Turnuvası başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu, KASKF ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslar arası Mini Futbol Turnuvası 22 Haziran`da başlıyor

İlimizde ilk kez organize edilen Uluslararası Mini Futbol Turnuvası 21 Haziran akşamı yapılacak kura çekimi ile start alacak. 8 takımın katıldığı turnuvanın müsabakaları 17 Ağustos Stadı´nda oynanacak.   

YURT İÇİNDEN 4, YURT DIŞANDAN 4 TAKIM
Türkiye Futbol Federasyonu KASKF ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilimizde önemli bir spor organizasyonuna imza atıyor. Ülkemizden ve Avrupa´nın bazı ülkelerinden davet edilen takımlar, 22-24 Haziran tarihleri arasında ilimizde düzenlenecek bu anlamlı şampiyona için bir araya gelecek. Ülkemizden Trabzonspor, Gençlerbirliği, Kocaelispor, Büyükşehir Kağıtspor takımlarının katılacağı turnuvada, Bulgaristan´dan Varna Cerno Morespor ile Varna Medovezspor, Gürcistan´dan Kafkasiaspor ve Makedonya´dan da Tefeyyüz Spor Kulübü takımları konuk olacak.

ORGANİZASYON SORUMLUSU HÜSEYİN GÜLİSTER
Karşılaşmalar tek devreli lig usulüne göre oynanacak. 24 Haziran Pazar günü son bulacak turnuvanın ardından dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verilecek. Bu önemli turnuvanın organizasyon sorumluluğunu ise Büyükşehir Kağıtspor´un E ve D Genç takım sorumlusu Hüseyin Gülister yapıyor. Bu organizasyonla ülkemizi ve ilimizi Avrupa insanına en iyi şekilde tanıtmak istediklerini ifade eden Hüseyin Gülister, “Böyle bir organizasyon ile hem ülkemizi ve ilimiz tanıtacağız, hem de küçük yaştaki sporcularımıza uluslar arası tecrübe kazandırmış olacağız” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!