Ücretsiz deniz sefası

Denizcilik Bayramı´nda belediyeye ait deniz otobüslerinde vatandaştan ücret alınmayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1 Temmuz tarihinde kutlanan Denizcilik Bayramı nedeniyle, kendisine ait deniz otobüslerini vatandaşa ücretsiz yaptı. Gün boyu İzmit-Karamürsel ve Karamürsel-Hereke arasında çalışacak olan iki deniz otobüsünde vatandaştan ücret alınmayacak.

TALİMAT BAŞKAN`DAN
Denizcilik Bayramı nedeniyle yapılacak olan etkinliklere Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun talimatı farklı bir zenginlik kattı. Bayramın adına uygun bir hizmeti vatandaşa sunmayı hedefleyen Başkan Karaosmanoğlu, kendilerine ait iki deniz otobüsünü gün boyu vatandaşa ücretsiz hale getirdi. İzmit-Karamürsel ve Karamürsel- Hereke hattında çalışan Büyükşehir`e ait iki deniz otobüsünde, bayram nedeniyle gün boyu vatandaştan ücret alınmayacak. İsteyen gezi amaçlı deniz otobüslerine binebilecek, isteyen işe gidiş gelişini ücretsiz yapabilecek.

BAŞKAN`DAN KUTLAMA
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşların denizcilik bayramını kutlarken, “Yaptığımız hizmetlerle ilimizin çehresi yavaş yavaş değişmeye başladı. Yakın bir gelecekte gerçek bir Avrupa kenti olacak olan ilimizde hedefimiz insanımıza hizmet. Bu kentin sağlıklı, yaşanabilir, çağdaş bir kent olması, insanının huzur ve mutluluk içinde yaşaması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!