Tütünçiftlik´te iki sevgili buluştu

Büyükşehir yaptığı düzenleme çalışmalarıyla Körfez`i sahili ile buluşturdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Tütünçiftlik Beldesi Sahil Düzenleme Çalışması önceki gün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu üç yıl içinde sahil ve Körfez´in temizliğine yönelik yapılan çalışmalarla Kocaeli´nin yüzünün değiştiğini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Yaptığımız çalışmalarla Kocaelili Körfez´in her köşesinden sahiline kavuştu. En önemlisi arıtma tesislerimiz sayesinde 35 yıl sonra yeniden denizimizde yüzebiliyoruz” dedi.

SAHİLİNE KAVUŞTU
Büyükşehir Belediyesi Sekapark, Derince, Karşıyaka, Gölcük Kavaklı, Kirazlıyalı, Başiskele ve Ulaşlı sahillerinin ardından önceki gün de Tütünçiftlik Sahil Parkı´nı hizmete açtı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan´ın evsahipliğinde gerçekleşen törene AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Muzaffer Baştopçu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HİZMET FIRTINASI
Tütünçiftlik Beldesi Sahil düzenlemesi açılışında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Karaosmanoğlu, belediyeciliğin hizmet olduğunu halkın ne isteği varsa o ihtiyacının karşılanması gerektiğini söyledi. 3 yıldır Kocaeli´nin adeta hizmet fırtınası yaşadığına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, “Geçmişini unutmayan geleceği daha iyi yönetir. Şeffaf, halka hesap veren, halkın içinde olan bir felsefe ile çalışıyoruz. Bundan sonra da halkın yanında olacağız, halkın derdini dert edineceğiz” dedi.

KÖRFEZ´DE YÜZÜLÜYOR
Başkan Karaosmanoğlu konuşmasında sahil düzenleme çalışmaları ve Körfez´in temizliğine yönelik çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi aktardı.
Başkan Karaosmanoğlu, Körfez´in temizliğine yönelik yapılan çalışmalar sayesinde Kocaeli´nin yüzünün değiştiğini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Yaptığımız çalışmalarla Kocaelili Körfez´in her köşesinden sahiline kavuştu. En önemlisi arıtma tesislerimiz sayesinde 35 yıl sonra yeniden denizimizde yüzebiliyoruz” dedi.

PEHLİVAN´DAN TEŞEKKÜR
Törende konuşan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan da Büyükşehir Belediyesi´nin Körfez ilçesinde çok önemli hizmetler verdiğine dikkat çekti. Başkan Pehlivan, “Bu anlamda ağabeyimiz, büyüğümüz olan Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür ediyoruz. Körfez ilçesi hizmetin en güzelini alıyor” dedi.

KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI
Törene katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu ise Körfez´in yıllar önceki halini hatırlatarak, “1994 yılını hatırlıyorum da arkadaşlarımızla sahile gidemezdik. Şimdi sahilimize ziyarete geldiğimizde çalışmalarımızın büyüklüğü karşısında çok mutlu oluyorum” dedi. Körfezin kabuğunu kırıp o kötü günleri bıraktığını ifade eden Baştopçu Başkan Karaosmanoğlu´nun söylediği gibi “Aşkla çalışınca oluyor” diye konuştu.

BELEDİYELERİN BABASI
AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Nevzat Doğan ise konuşmasına Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na “belediyelerin babası” şeklinde seslenerek başladı. Kocaeli´nin her geçen gün değiştiğini söyleyen Dr. Doğan, “Buraların eski halini bildiğimiz için bazen “rüyada mıyız?” diye kendime soruyorum. Ama bunlar rüya değil. Kocaeli artık hak ettiği gibi hizmetlerini alıyor” dedi.

YEŞİL VE TEMİZ BİR ORTAM
Konuşmaların ardından Başkan Karaosmanoğlu törene katılanlarla birlikte Tütünçiftlik Sahili´nin açılışı gerçekleştirdi. Yapılan hizmet sayesinde Körfez ilçesinde yaşayan vatandaşlar sahillerine yeşil ve temiz ortamda kavuşmuş oldu. Tütünçiftlik sahilinde oturma ve oyun grupları, kafeler ve spor alanları bulunuyor.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!