Turan Güneş Caddesi yeniden yapılandırılacak

Caddenin batı kısmını kapsayan çalışmalar kısa bir süre sonra başlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, her yağmur sonrası su baskınlarının yaşandığı Turan Güneş Caddesi`nin alt yapı çalışmalarını başlatacak. Tarihi henüz kesinlik kazanmayan çalışma söz konusu caddenin Mimar Sinan İlköğretim ile Gündoğdu Köyü Sapağı arasındaki bölümünde yapılacak.

UZUN YILLAR SORUN ÇIKMAYACAK
İZGAZ, İSU ve buna ek olarak Telekom`un da çalışma yapacağı caddede kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatlarının döşeme işlemi gerçekleştirilecek. Kazı çalışmasının tamamlanmasının ardından ise hızlı bir şekilde üst yapı çalışmaları da tamamlandırılarak caddenin yaklaşık 20 yıllık olası sorunlarına neşter vurulacak.

AYKOME`DE KARAR ALINDI
Öte yandan Turan Güneş Caddesi ile ilgili kararlar dün Genel Sekreter Münir Karaloğlu başkanlığında toplanan AYKOME üst kurulunda ele alındı. Üst kurul toplantısına Turan Güneş Caddesin`de çalışma yapacak olan kuruluşlarını temsilcilerini yanı sıra Karamürsel, Bekirpaşa ve Kirazlıyalı Belediye Başkanları da katıldı.

UKOME TRAFİĞİ DÜZENLEYECEK
Toplantıda İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül çalışma programlarını AYKOME`ye bildirdi. Üst kurulda Turan Güneş Caddesi`nde yapılacak olan çalışmalarda, diğer tüm kuruluşların çalışmalarını İSU`ya endeksli olarak yürütmesine karar verildi. Caddenin trafiğe kapatılması halinde trafik akışının verilecek olduğu caddeler daha sonra belirlenecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!