Turabi´den muhteşem tasavvuf konseri

Birbirinden güzel ilahiler ve semah gösterisi gönüllere huzur verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan dolayısı verdiği iftar yemekleri ile düzenlediği ekinliklerine vatandaşların ilgisi sürüyor. Leyla Atakan Kültür Merkezinde verilen iftar yemeğine önceki akşam da bin 500 kişi katıldı. Kocaelililer iftarın ardından Küçük Sahne´de gerçekleştirilen tasavvuf müziği konserini dinledi. Doç. Dr. Ahmet Hakkı Turabi´nin seslendirdiği ilahiler ve Semazenlerin yapmış olduğu semah gösterisi konsere gelen konukların gönüllerine huzur verdi.

 

HUZUR VEREN KONSER
Ramazan ayının birleştirici ve huzur veren yanı Büyükşehir Belediyesi´nin etkinlikleri ile daha da anlam kazanıyor. İftarı Leyla Atakan Kültür Merkezi´nde hep birlikte yapan vatandaşlar daha sonra çadırdaki eğlencelere katılıyor. Büyükşehir Belediyesi´nin önceki gün gerçekleşen etkinliklerinde ise duygu dolu anlar yaşandı. Doç. Dr. Ahmet Hakkı Turabi verdiği tasavvuf müziği konseri ile birbirinden güzel ilahileri seslendirdi.


Konser sırasında semazenler tarafından gerçekleştirilen gösteri ise gönüllere huzur verdi.

Konser sonunda Belde Aş. Genel Müdürü Kemal Yazıcı Doç. Dr. Ahmet Turabi´ye teşekkür plaketi sundu.

GÜVENLİK SORUNU YOK
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi vatandaşların Ramazan etkinliklerinde güvenli ve rahat bir şekilde katılabilmeleri için gerekli tedbirleri alıyor. Vatandaşların huzur içerisinde iftar açmasını ve etkinlikleri izlemesi için 4 zabıta ve 6 güvenlik görevlisi iftar salonu ve Ramazan çadırında sürekli görev yapıyor. Zabıta ve Güvenlik görevlilileri vatandaşların en ufak şikayetini dikkate alarak, çözüm üretiyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!