Tuğba Karademir, Kocaeli´nde

Buz patenindeki milli sporcumuz Tuğba Karademir, ilimize gelerek Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerini gezdi. Buz pateninde ülkemizin adını uluslar arası şampiyonalarda başarıyla duyuran milli sporcumuz Tuğba Karademir, dün ilimize konuk oldu.

Buz patenindeki milli sporcumuz Tuğba Karademir, ilimize gelerek Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerini gezdi.



 Buz pateninde ülkemizin adını uluslar arası şampiyonalarda başarıyla duyuran milli sporcumuz Tuğba Karademir, dün ilimize konuk oldu. Tuğba Karademir büyük bir olasılıkla perşembe Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde antrenman yapacak.

MİNİK PATENCİLERİ ALKIŞLADI
Büyükşehir Kağıtspor yönetimi tarafından ilimize davet edilen Tuğba Karademir´e babası Tayfun ve annesi Sabite Karademir de eşlik etti. Buz Pateni Federasyon Başkanı Fahrettin Kandemir, yönetim kurulu üyeleri Ersin Yazıcı, Nurettin Arıcan, Ercüment Yıldırım, Süleyman Durak ve Buz Pateni Federasyonu Sekreteri Selman Çutuk, Tuğba ve ailesiyle birlikte Olimpik Buz Sporları Tesislerinde bir süre sohbet etti. Buz Pateni Federasyon Başkanı Fahrettin Kandemir tarafından ünlü patenciye Büyükşehir Kağıtspor flaması hediye edildi. Bu sohbetin ardından bir süre salonda antrenman yapan Büyükşehirli minik patencileri izleyen Tuğba Karademir, patencileri alkışladı.

NBC´DEKİ HABERİNİ İZLEDİLER
Buz Sporları Salonundan ayrılan Tuğba Karademir ve ailesi, Büyükşehirli yöneticilerle birlikte daha sonra SEKA Park Otelde akşam yemeği yedi. Yemekte Tuğba´nın spor yaşamı hakkında bilgiler alan Büyükşehirli yöneticiler, ünlü patencinin bugünlere gelene kadar yaşadıklarını duyunca şaşkınlıklarını gizleyemedi. Büyük sıkıntılardan sonra dünya çapında ünlü bir buz patenci olmayı başaran Tuğba Karademir´in Amerika´nın en büyük kanalı NBC´de yayınlanan haber programını izleyen yöneticiler duygu dolu anlar yaşadı.



İLİMİZDE ANTRENMAN YAPACAK
Hayatını ve spor yaşamını Kanada´da sürdüren Tuğba Karademir, Buz Pateni Federasyonu tarafından 27-28 Mayıs tarihlerinde Ankara´da yapılacak olan Türkiye Buz Pateni Şampiyonasında bir gösteri yapacak. Tuğba, bu gösteri öncesinde yarın Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde bir süre antrenman yapmayı planlıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!