Tuğba ile gurur duyuyoruz

Tuğba Karademir ile kahvaltıda buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, kendisiyle gurur duyduklarını söyledi

Büyükşehir Kağıtspor´un milli patencisi Tuğba Karademir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Naila Kafe´de yapılan kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu Tuğba´nın başarıları ile gurur duyduklarını belirtirken, Tuğba Karademir ise bu başarıda Büyükşehir Belediyesi´nin de önemli payı olduğunu vurguladı.

  

TÜRK HALKI VE KOCAELİLER OLARAK GURUR DUYDUK
Başiskele kavşağında bulunan Naila Kafe´de yapılan kahvaltıya Başkan Karaosmanoğlu ve Tuğba Karademir´in yanı sıra Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir, yönetim kurulu üyeleri Ersin Yazıcı, Nurettin Arıcan, Süleyman Durak ile birlikte Tuğba´nın annesi Sabite ve babası Tayfun Karademir hazır bulundu. Kahvaltı sırasında Tuğba´nın Varşova´da Avrupa 10. su olmasının kendilerini bir hayli mutlu ettiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin adını Avrupa´da başarıyla duyurman bizleri son derece mutlu etti. Şampiyonayı televizyondan ve telefonla sık sık takip etmeye çalıştım. Canlı yayın aracılığı ile Kocaeli´ne selam göndermende bizim için ayrı bir sürpriz oldu. Hem Türk halkı olarak, hem de Büyükşehir Kağıtspor olarak seninle gurur duyduk” dedi.  

ARTIK KENDİMİ YALNIZ HİSSETMİYORUM
Büyükşehir Kağıtspor´un lisanslı sporcusu olmadan önce kendisini yalnız hissettiğini belirten milli patenci Tuğba Karademir, “Büyükşehirli yöneticilerin benimle ilgilenmesi, çalışma programımı ve şampiyonaları yakından takip etmesi beni psikolojik ayrı bir motive ediyor. Sizler şampiyonanın ardından beni arayıp kutlayınca inanılmaz bir mutluluk yaşadım. O anda Türkiye ve Kocaeli halkının desteğini daha yakından hissettim. Büyükşehir Kağıtspor´un lisanslı sporcusu olmadan önce sadece spor yapmak için gelip gittiğimi sanıyordum. Ama şimdi arkamda binlerce kişinin desteği ve duaları olduğunu hissediyorum” diyerek Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Sohbet sırasında Başkan Karaosmanoğlu´na Kanada parasını gösteren Karademir, bu paranın üzerinde buz sporları ile ilgili yazıyı göstererek, Kanada´da buz sporlarının öneminden söz etti.

 

TUĞBA´DAN BAŞKANA KANADA HATIRASI
Tuğba Karademir ve ailesiyle bir süre buz sporları ve Kanada´daki yaşamları hakkında sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, kahvaltı sonrasında Tuğba Karademir´e saat kulesi maketi, Çanakkale savaşında hayatını kaybeden Kocaelili askerleri anlatan bir kitap ile pişmaniye hediye etti. Bunun üzerine Tuğba Karademir ise, Başkan Karaosmanoğlu´na Kanada´dan getirdiği gömleği hediye etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!