Tuğba büyüledi

Büyükşehir Kağıtspor`un milli patencisi Tuğba Karademir, Kocaelililere müthiş bir gösteri yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor´un Milli patencisi Tuğba Karademir, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Kocaelili spor severlerle buluştu. Buz üzerinde harika bir gösteri yapan Karademir, hayranlarının gönlünde taht kurdu.

UZUN SÜRE ALKIŞLANDI
Kocaeli Olimpik Buz Sporları Salonu´nda yapılan gösteriyi çok sayıda spor sever izledi. Türkiye´nin buz sporlarında en önemli başarılı sporcusu olan Tuğba Karademir´e Büyükşehir Kağıtsporlu küçük patenciler ve senkronize ekibi de eşlik etti. Yaklaşık 500 civarında seyirci topluluğunun büyük bir beğeniyle izlediği gösteri, yaklaşık 1 saat sürdü. Şölenin başında ve sonunda iki kez piste çıkarak gösteri yapan Tuğba Karademir, tribündeki hayranlarını adeta büyüledi ve uzun süre alkış aldı. 

SEVENER BULUŞTU
Salonda bulunan seyirciler Tuğba Karademir´e büyük bir sevgi gösterisinde bulunurken, Büyükşehir´in gelecek vaat eden patencileri Engin Ali Artan, Birce Atabey, Çağla Demirsal, Sinem Kuyucu, Ali Demirboğa, Osman Akgün ve Burak Demirboğa´da buz üzerinde gösterdikleri hünerlerle seyirciden alkış almayı başardı. Gösterilerin ardından bir açıklama yapan Federasyon Başkanı Fahrettin Kandemir, böylesine bir anlamlı günde buz pateni sevenleri ile bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Kandemir, “Ülkemizde buz sporlarına olan ilgi her geçen gün giderek artıyor. Ülkemizi uluslar arası arenada başarıyla temsil eden Tuğba Karademir´i Kocaelili spor severlerle buluşturmaktan dolayı mutlu olduk. Tuğba´da lisanslı sporcusu olduğu şehrin insanların karşısına çıkmayı çok arzuluyordu. Bu vesile ile sevenleri birbiriyle buluşturmuş olduk” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!