Tüberküloz hastalarına her ay gıda yardımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında gerçekleştirdiği gıda yardımlarını sosyal belediyeciliğe verdiği önem çerçevesinde yürütmeye devam ediyor.

50 HASTAYA GIDA PAKETİ
Büyükşehir Belediyesi mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi tüberküloz hastalarına da gıda paketleriyle yardım elini uzattı. Kocaeli Verem Savaş Derneği ile bağlantıya geçen Büyükşehir Belediyesi kısa bir süre içinde dernek aracılığıyla tedavi gören 50 hastaya gıda paketi yardımında bulundu. Büyükşehir Belediyesi`nin söz konusu yardımı, verem Kocaeli`nden silinene kadar her ay düzenli olarak devam edecek. Yardımlar, dernek yöneticileri tarafından belirlenecek isimlere verilecek.

ERDEM TESLİM ALDI
Öte yandan Verem Savaş Derneği 2. Başkanı Ramis Erdem, Büyükşehir Belediyesi Uluslar arası Fuar Merkezi`ne gelerek Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Osman Poyraz`dan tüberküloz hastaları için hazırlanan ilk 50 adet gıda paketini teslim aldı.

DÜZENLİ OLARAK
Teslimat sırasında Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını vurgulayan Osman Poyraz, “İhtiyaç sahibi ailelerin yanı sıra hasta olan vatandaşlarımıza da gıda yardımında bulunmak amacıyla dernek yöneticilerimizle ortak bir çalışma yaptık. Tedavi gören 50 hastamıza gıda yardımı yapıyoruz. Bu yardımlarımız her ay düzenli olarak devam edecektir” şeklinde konuştu. Kocaeli Verem Savaş Derneği 2. Başkanı Ramis Erdem de Büyükşehir yetkililerine yardımlardan dolayı teşekkür etti.

PAKETLERDE NELER VAR?
Hastalara verilmek üzere hazırlanan gıda paketi içinde şu malzemeler bulunuyor: 1 adet kangal sucuk, 2 kg toz şeker, 5 kg un, 5 paket makarna, 5 kg ayçiçek yağı, 4 litre süt (UHT), 2 kg  pirinç, 2 kg kuru fasulye, 2 kg beyaz peynir, 2 kg zeytin, 1 kg çay, 1 paket sofra tuzu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!