Toplu taşım ihalelerinde son gün

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin, toplam 91 hat için açtığı toplu taşım ihaleleri bugün tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda saat 10.30`da başlayan ihalelere Genel Sekreter Münir Karaloğlu başkanlık etti.

 

Son günkü ihalelerde Körfez-İzmit, Hereke-İzmit, Kullar-İzmit, Değirmendere-İzmit, İhsaniye-Gölcük, İhsaniye-İzmit, Tavşancıl-Gebze, Tavşancıl-Hereke ve Tavşancıl-Şehiriçi hatlarının ihaleleri ele alındı.

39 HATTAN 14`Ü İHALE EDİLDİ
Dün ele alınan toplam 39 hattan 14`ü ihale edildi.

Son gün gerçekleştirilen toplu taşıma ihaleleri şu şekilde sonuçlandı:
1- Körfez-İzmit (8 Hat) : Tek teklif SS 10 nolu kooperatiften geldi. Söz konusu kooperatif tüm hatlar için toplam 1 milyon 600 YTL ödeyerek ihaleyi kazandı.
2- Hereke-Şehiriçi (2 Hat) Tek teklif SS 22 nolu kooperatiften geldi. Kooperatif 130 bin 200 YTL ile iki hattın sahibi oldu.
3- İhsaniye-Gölcük (3 Hat) Bu hattın birini 41 bin YTL`ye Hüseyin Bila adlı vatandaş alırken diğer iki hatta teklif gelmedi.
4- İhsaniye-İzmit (2 Hat) Bu hattın birini Ahmet Özder adlı vatandaş aldı. Diğer hatta teklif yapılmadı.
5- Tavşancıl-Gebze (3 Hat) Hatlardan ikisini Muharrem Tetik adlı vatandaş 100 bin 200 YTL`ye satın aldı. Üçüncü hatta ise teklif yapılmadı.

VATANDAŞI MAHDUR ETMEYİZ
Öte yandan, dünkü ihalelere başkanlık eden Münir Karaloğlu, bazı hatlara teklif gelmediğini hatırlatarak, pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek olan toplantılarda da teklif gelmemesi durumunda vatandaşı mağdur etmeyeceklerini söyledi. Karaloğlu, teklif gelmeyen hatlar için Büyükşehir Belediyesi`nin bu hatlara belediye otobüsü tahsis edeceğini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!