Tiyatroya psikolog desteği

Şehir Tiyatroları, çocuk oyunları için doktor görüşü alıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, çocuk oyunlarına özel bir önem veriyor. Sahnelenecek her çocuk oyunu prova aşamasında psikologlara seyrettirilip, tavsiyeleri alınıyor. Doktorların uygun görmediği oyunlar, sahnelenmiyor.

ÇOCUKLARDAN YOĞUN İLGİ
Ekim ayında sezonu açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, özellikle çocuk oyunlarına ağırlık veriyor. Miniklerin büyük ilgi göstermesini sevindirici bulan sanatçılar, çocuk oyunlarına ayrı bir heyecanla hazırlanıyor. Şehir Tiyatroları´nın SDKM´deki Büyük Sahne ile Halk Eğitim Sahnesi çocukların adeta akınına uğruyor. Minik seyirciler bu sezon oynanan başta Keloğlan, Pinokyo, Hoşu´nun Utancı ve Ormanda Şenlik Var adlı oyunları severek izliyor.

DOKTOR GÖRÜŞÜ ALINIYOR
Şehir Tiyatroları repertuar hazırlıkları sırasında çocuk oyunlarının seçimine ciddi bir önem veriyor. Çocuk oyunlarının provalarına psikologlar çağrılarak oyunlar seyrettiriliyor. Uzmanlardan geçer not almayan hiçbir oyun repertuara konulmuyor. Çocuk oyunları, Çarşamba ve Pazar günleri SDKM´de, ayrıca yine Pazar günü Halk Eğitim Sahnesi´nde sahneleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!