Tiyatro Okulu´na büyük ilgi

Şehir Tiyatroları bünyesinde faaliyet gösteren Tiyatro Okulu`na başvurular sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde faaliyet gösteren Tiyatro Okulu´nun yeni eğitim dönemi kayıtları devam ediyor. SDKM´ye yapılan başvurulara gençler büyük ilgi gösteriyor. İki yıllık bir eğitimin verildiği Tiyatro Okulu´na bu yıl 25 kişi alınacak. 

27 EKİM SON GÜN
Tiyatro Okulu´nda yetenekli gençlere eğitim veren Şehir Tiyatroları, bu yıl için alacakları öğrencilerin kayıtlarını sürdürüyor. Kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler Bayramın ikinci ve üçüncü gününde de SDKM Gişesi´nden başvuru formu alabilecek. Son başvuru tarihi ise 27 Ekim Cuma. Tiyatro Okulu´nun sınavı 29 Ekim Pazar günü Süleyman Demirel Kültür Merkezi Oda Tiyatrosu´nda Şehir Tiyatrosu oyuncularından oluşan bir jürinin önünde yapılacak. Sınav 12.00´de başlayacak. Yeni eğitim dönemi Kasım ayında başlayacak.

GENÇ YETENEKLER ÇIKARDI
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ile aynı yıl kurulan Tiyatro Okulu bugüne kadar birçok yeteneğin gün ışığına çıkmasını sağladı. Tiyatro Okulu´ndan yetişen birçok genç bugün TV dizilerinde rol alıyor. Bunların en ünlüsü ise Hayat Bilgisi Dizisi´nin Var mısın Arif´i Ümit Erdim ve Hırsız Polis dizisinin Bünyamin´i Serkan Keskin.

BAŞVURU BELGELERİ
Tiyatro Okulu´na başvuracak olan gençlerin15 yaş ve üzerinde olmaları gerekiyor. Adaylardan 2 fotograf, ikametgah belgesi ve nüfüs cüzdan fotokopileri istenirken, Süleyman Demirel Kültür Merkezi´ nden edinecekleri  başvuru formlarını doldurmaları gerekiyor. Tiyatro Okulu´na girmek isteyen adayın sınavda, bir tiyatro eserinin bir tiradı, bir şarkı  ve şiir  hazırlaması gerekiyor. Enstruman  çalabilenlere sınavda bu yeteneğini sergileme izni veriliyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!