Tesisler Darıca´ya yakışacak

Büyükşehir Belediyesi, Darıca Nene Hatun Spor Tesislerini yenileme çalışmalarını tamamlanmak üzere

İlimizin birçok yerinde spor tesisleri hamlesine atılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze´nin Darıca beldesinde bulunan Darıca Nene Hatun Tesislerini de elden geçiriyor. Önemli bir kısmı tamamlanan tesisteki çalışmaların ağustos ayında sona ermesi bekleniyor.  

İSTİNAT DUVARI TAMAM
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin her yerinde başlatılan tesisleşme hamlesi hızla devam ederken, mevcut sahaların eksiklikleri gideriyor. İlimizi Türkiye 2. Ligi B Klasmanında temsil eden Darıca Gençler Birliği takımının antrenmanlarını yaptığı Darıca Nene Hatun Tesislerindeki eksikleri gidermek için çalışmalarına start veren Büyükşehir ekipleri, önemli bir mesafe kat etti. Futbol sahasının kenarında olası bir toprak kaymasını önlemek için istinat duvarı çalışmalarına başlayan ekipler, 140 metrelik istinat perdesini tamamladı. İmalat işinin ardından zeminle ilgili çalışmalara başlanacak.

1270 KİŞİLİK TRİBÜN
Darıca süper genç ve alt yapı takımlarının da resmi müsabakalarını oynadığı sahaya 1270 kişilik kapalı tribün yapılırken, tribün demirleri Darıca takımının rengi olan Yeşil-Sarı renklere boyandı. Soyunma odaları ve sahanın etrafına güvenlik çitleri monte ediliyor, gece maçlarının oynanabilmesi için ışıklandırma sistemi kuruluyor. Yaklaşık 1 ay içinde sahanın hazır olacağını ifade eden Büyükşehir yetkilileri, kısa bir süre içerisinde Darıcalı sporcuların tesislerine kavuşacağını belirtiyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!