Tenis severlere önemli hizmet

Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tenis Kulübüne kapalı kort kazandırdı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tenis Kulübünün Fuar alanı içindeki kortlarını kapalı hale getirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tenis Kulübünün Fuar alanı içindeki kortlarını kapalı hale getirdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla mükemmel bir görünüme kavuşan, kış aylarında bile tenis oynama imkanı doğan kapalı kortlar, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

KURDELEYİ BAŞKANLAR KESTİ
Tesisin kurdelesi, Kocaeli Kültür, Sanat ve Spor Günleri kapsamında düzenlenen tenis turnuvasının açılışı ile birlikte gerçekleştirildi. Kurdeleyi Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sarabahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Kenan Malkoç keserken, Kocaelispor Kulüp Başkanı Mustafa Ekşi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Tenis İl Temsilcisi Hasan Kırlı, İzmit Tenis Kulübü Başkanı Dr. Metin Türedi, Marten Tenis Kulübü Başkanı Fahrettin Batı ile çok sayıda tenis sever açılışta hazır bulundu.

“TENİS GÜZEL BİR SPOR”
Açılışta yaptığı konuşmada, özellikle son bir yıl içinde artan yatırımlarla Kocaeli´nin çehresinin değiştiğini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, spor yatırımlarına da önem verildiğini belirterek, “Eskiden öğretmenlik yıllarımda masa tenisi oynardım. İzmit Tenis Kulübünde biraz ders alma imkanım oldu. Tenis çok güzel spor. Bedeni biraz yoruyor, ama beyin dinlendiriyor” dedi.

“HER YERE SPOR SAHALARI YAPIYORUZ”
Her yaşta herkesi tenis sporu yapmaya davet eden Başkan Karaosmanoğlu şöyle konuştu: “Önümüzdeki 3 yılda Kocaeli´ni cennet gibi bir kent haline getireceğiz. Kocaeli sınırlarında içinde bulabildiğimiz her yere spor sahaları yapıyoruz. Yahya Kaptan´da yüzlerce insan yürüyüş yapıyor. Güzel şeyleri görünce insanlar katkı sağlıyor ve faydalanmak istiyorlar. Tüm spor branşlarını teşvik ediyoruz. Belediyecilik anlayışımızda spor yatırımlarımız her şeyden önce gelir. Halkımızda spor yapsın. Hiçbir şey yapamayan biraz hızlı yürüsün. Bu tür tesisler artarak devam edecek. Hedefimiz Avrupa´dan daha güzel işler yapacak inanca ve imkana sahibiz. Yeter ki hedefleri iyi koyalım.”

BAŞKAN TENİS OYNADI
Konuşmaların ardında Başkan Karaosmanoğlu ile Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Kırlı gösteri maçı yaptı. 9 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan turnuva sonrasında, dereceye girenlere çeşitli para ödülü verilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!