Tenis severler tenise doydu

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Tenis Turnuvası, müthiş maçlara sahne oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor günleri etkinlikleri arasında yer alan Tenis Turnuvası, İzmit Tenis Kulübünde yapılan final maçlarıyla son buldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor günleri etkinlikleri arasında yer alan Tenis Turnuvası, İzmit Tenis Kulübünde yapılan final maçlarıyla son buldu. Tenis severler birbirinden güzel maçlar izledi. 

TENİSTE YAŞ FARKI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL
İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yıl dönümü nedeniyle, yaklaşık bir aydır devam eden Büyükşehir Kültür, Sanat ve Spor etkinliklerinin sonuna yaklaşılırken, İzmit Tenis Kulübünde düzenlenen Tenis Turnuvası, müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Genç ve yaşlı birçok sporcunun mücadele verdiği turnuva sonrasında yapılan ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sarabahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ve Tenis İl Temsilcisi Hasan Kırlı katıldı. Özellikle bazı sporcuların ilerlemiş yaşına rağmen rakiplerine tenis kortunu dar etmesi dikkatlerden kaçmazken, tenis sporunun her yaşta rahatlıkla yapılabilecek bir spor olduğu gözler önüne serildi.

“VADANDAŞIMIZ YAZ KIŞ TENİS OYNAYABİLECEK”
Yabancı sporcularında mücadele ettiği turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreni sırasında konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, sporun tüm dallarına destek verdiklerini belirterek, tenis sporu içinde ellerinden gelen tüm yardımları yapacaklarını söyledi. Tenisin çok güzel bir spor dalı olduğuna dikkat çeken Karaosmanoğlu, “Tenis sporların içinde en güzel olanlardan biri. İlimizde son yıllarda tenis sporu oldukça gelişti. Hemen yan tarafta kapalı bir tenis kordu yaptırdık. Tenise olan yardımlarımız sürecek. Vatandaşlarımız yaz kış demeden her ortamda tenis oynayabilecek. İnşallah bu tür turnuvalar çoğalarak devam eder” dedi.

Tenis Sonuçları:

55 Yaş Üstü Erkekler

1- Engin Öztürk
2- Adrian Viziro

45 Yaş Üstü Erkekler

1- Oğuz Azkara
2- Süleyman Soysal

 
35 Yaş Üstü Erkekler
1-Yavuz Erkangil
2-Koray Gürbüz

18 Yaş Üstü Erkekler

1- Aleks Sandro
2- Abdullah Yılmaz


40 Yaş Üstü Bayanlar

1- Neşe Arslan
2- Çiğdem Kubak

18 Yaş Üstü Bayanlar

1- Stella Pencui
2- Filiz Karacaoğlu

Karışık Çiftler

1-Yavuz Erkangil-Zuhal Aydınoğlu
3- Oğuz Azkara-Çiğdem Kubak

Çift Erkekler

1- Oğuz Azkara-Ali Sayar
2- Yavuz Erkangil-Adrian Viziru

Çift Bayanlar

1- Stella Pencui-Çiğdem Kubak
2- Havva Türedi-Neşe Aslan

Bizi;
sosyal medyada takip edin!