Tekvandocular Bursa´dan 9 madalyayla döndü

Belediyeler arası Tekvando Şampiyonası`nın 3. ayağı Bursa`da yapıldı

Komşu iller arasında düzenlenen Belediyeler arası Tekvando Şampiyonası´nın 3. ayağı Bursa´da yapıldı. Temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor 9 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.  

3 ALTIN, 4 GÜMÜŞ, 2 BRONZ
Bursa´nın Osmangazi ilçesi Atatürk Spor Salonu´nda yapılan üçüncü ayak maçlarına 13 ilden yaklaşık 120 sporcu katıldı. Daha önce Balıkesir ve Kocaeli´nde yapılan lig müsabakalarında önemli başarılara imza atan Büyükşehirli tekvandocular, Bursa´da da bu başarısını sürdürdü. Erkek ve bayanlar kategorisinde toplam 3 altın, 4 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan lacivert beyazlı sporcular ligdeki şampiyonluk iddasını sürdürdü. Bursa´nın ardından ikinci durumda bulunan Büyükşehir Kağıtspor, 4. ayak maçları için hazırlıklarına başladı. 4. ayak karşılaşmaları 13-14 Ağustos tarihlerinde Muğla´da yapılacak.

4. AYAK MUĞLA´DA
Toplamda 11 ayaktan oluşması planlanan şampiyonanın 3 ncü ayağı sonrası bir açıklama yapan Büyükşehir Kağıtspor Tekvando Antrenörü Cemal Temel, “Sporcularımız Bursa´da iyi maçlar çıkardı. Ligi şampiyon olarak tamamlama hedefimiz devam ediyor. Şimdi Muğla´da yapılacak olan 4. ayak müsabakaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Muğla´dan da ilimize madalyalarla dönmek istiyoruz” diyerek Büyükşehir Kağıtspor´un tekvando branşında da iddalı olduğuna dikkat çekti.

 

Büyükşehirli Tekvandocuların Bursa Dereceleri:

Esra Tarhan    44 Kg  1.
Asuman Pişkin  59 Kg  1.
Ahmet Meral   49 Kg  1.
Batuhan Turan  57 Kg  2.
Ahmet Eldek   +57 Kg 2.
Gamze Yaman  +63 Kg 2.
Elif Ölmez   55 Kg  2.
Mahmut Dertlioğlu  37 Kg  3.
Behlül Deniz   72 Kg  3.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!