Teknik adamlar Gebze`de

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilçelerin sorunlarını yerinde tespit amacıyla düzenlenen toplantıların üçüncüsü Gebze`de yapıldı.

Ay başında Karamürsel`e giden ilçe belediyelerinin teknik başkan yardımcıları ve fen işleri müdürleri, bu hafta da Gebze`nin 2005 yılı yatırım programını yerinde inceleme imkanı buldu.


 
TOPLANTIYA KATILANLAR
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman`ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Fen İşleri Teknik Koordinatörü M.Yaşar Yoğurtçuoğlu, Teknik Koordinatör Yardımcısı Ali Alp Arslan, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi başkan danışmanı Şakir Bitmez,Bekirpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Has, Bekirpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Efe Erdoğan, Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürü Asım Filiz, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yüksel Özdemir, Körfez Belediyesi Teknik İşler Müdürü Arif Talip, Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürü Nihat Nuri Baştürk,  Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abbas Bayrak ve Saraybahçe Belediyesi Fen İşleri Müdürü Fikri Salman katıldı.

PROJELERE YERİNDE İNCELEME

Gebze Belediyesi`nde biraya gelen heyet ilk olarak Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Zinnur Büyükgöz ve başkan danışmanı Şakir Bitmez`den brifing aldı. Heyet, başkan danışmanı Şakir Bitmez ile birlikte  2005 yılı içinde Gebze`de yapılması planlanan Kültür Merkezi Kompleksi ve Hizmet Binası, Tatlıkuyu kavşağı ve yan yol düzenlemesi, Yenikent Mezarlığı tanzimi ve yol yapımı, Terminal Projesi, Hal Binası, Eskihisar sahil düzenleme proje çalışmaları, Bağdat Caddesi ve İlyas Bey Caddesi yol genişletme, tretuar ve yol yapımı, kurban kesim alanı, D-130 Gebze giriş ve yan yol gibi çalışmaları yerinde inceledi.

Heyet daha sonra, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan tarafında da makamda kabul edildi. Pehlivan ile birlikte projeleri değerlendiren yetkililer, projelere başlama kararı aldı.

Öte yandan ilçe belediyelerinin teknik başkan yardımcıları ve fen işleri müdürlerinden oluşan heyetin bir sonraki toplantısının 27 Ocak tarihinde Gölcük`te yapılmasına karar verildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!