´Tabelaya değil insana hizmet´

Başkan Karaosmanoğlu, Sefa Sirmen Sanayi Sitesi esnafı ile kahvaltıda buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sefa Sirmen Sanayi Sitesi yönetici ve esnaflarıyla Kartepe Lokantası`nda düzenlenen kahvaltıda buluştu. Bazı siyasetçilerin tabelaları bile siyasi malzeme yaptıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, tabelaya değil, insanlara hizmet ettiklerini söyledi.

DOĞALGAZ MÜJDESİ
İsmi yüzünden belediye hizmetinden yararlanamadıkları iddia edilen Sefa Sirmen Sanayi Sitesi esnafı, iddiayı yalanlarcasına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. Site kooperatifi başkanı İsmail Şengün`ün ev sahipliğini yaptığı kahvaltıya, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Körfez Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Gürfidan ve çok sayıda esnaf katıldı. Sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltıda Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, site esnafına doğalgaz müjdesi verdi. Karaosmanoğlu ayrıca alt yapısı tamamlanan Bağdat yolunun üst yapısının da yapılacağını ifade etti.

BAŞKANDAN ANLAMLI SÖZ
Sanayi esnafının sorularını da cevaplayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, tabelasından ötürü sanayi esnafına hizmet götürmedikleri iddiasına sadece gülüp geçtiğini söyledi. Karaosmanoğlu, “Biz bu kente, bu kent insanına hizmet ediyoruz. Bizim anlayışımızda, hizmet tabelaya değil, insana yapılır, kente yapılır” dedi. Karaosmanoğlu, 2006 yılında bir çok sorunun çözümleneceğini, kentin dört bir yanında yapılan yatırımların hayata geçirileceğini belirterek, “Bu kenti her köşesi ile birlikte. el ele vererek, örnek bir kent haline getireceğiz” şeklinde konuştu. Karaosmanoğlu daha sonra sanayi içinde incelemelerde bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!