Süverler Köyü de asfaltlandı

Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin köy yollarında yaşanan sıkıntıları gidermek, ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yapılan çalışmalar sayesinde köylerin çehresi değişirken, merkeze bağlı Süverler Köyü´nün de yolları asfaltla kaplandı.

35 YILLIK HASRET BİTTİ
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı asfalt ekipleri, merkeze bağlı Süverler Köyü´nde, yaklaşık 35 yıllık özleme son verdi. Stabilize ve tarla yolu görünümünde olan Süverler Köyü´nün yolları, tamamen asfaltlanarak, insanlar toz ve çamur çilesinden kurtarıldı. Yolun yapımı tamamlanarak, Gerede-Tahtalı ana yoluna bağlandı. Toplam uzunluğu 3 kilometre olan yolun asfaltlanması sonucu, yolun görünümü uçuk pistini andırır hale geldi.

 

KÖYE EN BÜYÜK HİZMET
Yıllardır tarladaki mahsulünü çıkarmada zorluk çektiklerini belirten Süverler Köyü halkı, böyle bir yola kavuştukları için Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür etti. Köyün ulaşımını sağlarken ve tarladaki mahsulü alırken büyük sıkıntı yaşadıklarını anlatan köylüler, “Mezarlık yolumuz bile kullanılamıyordu. Yazın toz, toprak, kışın çamur deryası içinde defin işlemlerimizi yapıyorduk. Şimdi hem ana yola bağlantımız yapıldı hem de mezarlık yolumuz pırıl pırıl oldu. Bu hizmet bize verilmiş en büyük ikramdır” dedi.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!