Sütlüoğlu´ndan “İzler ve Formlar”

Büyükşehir Sanat Galerisi, Sütlüoğlu sergisine ev sahipliği yapacak

Sezonu Japon ressam Manika Nagare`nin resim sergisiyle açan ve Kocaelili sanatseverler tarafından yakından takip edilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi, sezonda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Sanat Galerisi önümüzdeki salı günü uluslar arası alanda eserleriyle Kocaeli`ni birçok kez başarıyla temsil etmiş olan, KASK Onur Üyesi Muzaffer Sütlüoğlu`nun fotoğraflarına ev sahipliği yapacak.

SERGİ 18 EKİM`DE AÇILIYOR
Usta sanatçının “İzler ve Formlar” adlı sergisi, 18 Ekim Salı günü saat 17.00`de sanatseverlerle buluşacak. Sütlüoğlu`nun sergisi pazar ve pazartesi günleri hariç haftanın diğer günleri 09.00 ile 18.00 saatleri arasında gezilebilir. Sergi, 5 Kasım Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

KASK BAŞKANLIĞI DA YAPTI
Bir dönem kısa adı KASK olan Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği`nin başkanlığını yapan, Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından da “AFIAP” ve “Excelence FIAP-EFIAP sanatçısı” unvanına layık görülen Sütlüoğlu, fotoğraflarında çoğunlukla insanı konu alıyor.

ONLARCA ÖDÜL ALDI
Uzun yıllar fotoğraf sanatıyla ilgili seminerler veren, kurslar düzenleyen, yurt içinde ve yurt dışında pek çok yarışmada 40`dan fazla ödül, bir çok sergileme alan, 34 kişisel sergi açan sanatçı, 50 civarında karma sergiye katıldı ve yine 50`den fazla kişisel gösteri yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!