Süper Bayan Raketler Kocaeli´nde yarışacak

Rus ve Ukrayna ekibi ilimizde mücadele verecek.

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından 8 – 9 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek ETTU Cup Avrupa Bayanlar Kulüpler Arası Masa Tenisi Turnuvası Cumartesi başlıyor.  Kocaeli ayağına ev sahipliği yapacak olan Büyükşehir Kağıtspor, ilk maçını Cumartesi akşamı saat 19:00´da Rus takımına karşı oynayacak.

İLK 2 TAKIM BİR ÜST TURA
Bu önemli turnuvaya ülkelerinde dereceye giren 45 takım katılıyor. 12 grupta yapılacak olan müsabakalarda temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor 8´nci grupta yer alıyor. Rusya´dan Victoria ve Ukrayna´dan SK Lvivska Polytechnica takımlarının yer aldığı 8´nci grupta, ilk iki sırayı elde eden takımlar Fransa´da yapılacak olan ikinci tur maçlarında mücadele etmeye hak kazanacak. Antrenör Murat Kırbaç nezaretinde Tumay Coşkun, Emine Öztürk, Emel Gönüllü ve Hilal Yamak kadrosuyla maçlara çıkacak olan Büyükşehir Kağıtspor, ilk iki sıra içinde yer alıp ikinci tura yükselmeyi hedefliyor.

MAÇLAR ATATÜRK SPOR SALONU´NDA ÜCRETSİZ
İzmit Atatürk Spor Salonu´nda yapılacak maçlar Cumartesi saat 14:00´te SK Lvivska Polytechnica ile Victoria takımları arasında oynanacak müsabaka ile start alacak. Temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor ise saat 19:00´da Victoria takımı ile ilk maçını oynayacak. Turnuvanın son karşılaşması ise Pazar günü saat 10:00´da Büyükşehir Kağıtspor ile SK Lvivska Polytechnica takımları arasında oynanacak. Bu maçlar sonrasında ilk iki sırayı elde eden takımlar bir üst tura yükselirken, son sırada kalan takım ise turnuvaya veda edecek. Bu önemli karşılaşmalara tüm spor severleri davet eden Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, maçları izleyecek seyircilerden her hangi bir ücret talep edilmeyeceğini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!