Sualtında final vizesi

Erkek ve bayanlarda birinci olan Büyükşehir Kağıtspor Sualtı Rugby takımı, Türkiye Şampiyonasına katılacak.Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Sualtı Rugby takımı, hafta sonu İzmir`de yapılan Sualtı Hokeyi Klasman 4. grubu müsabakalarında erkekler ve

Erkek ve bayanlarda birinci olan Büyükşehir Kağıtspor Sualtı Rugby takımı, Türkiye Şampiyonasına katılacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Sualtı Rugby takımı, hafta sonu İzmir´de yapılan Sualtı Hokeyi Klasman 4. grubu müsabakalarında erkekler ve bayanlar kategorisinde tüm rakiplerini yendi. Bu sonuçların ardından birinci sırayı elde eden Büyükşehirli sporcular, temmuz ayının ilk haftasında yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.



ERKEK VE BAYANLAR BİRİNCİ
İzmir Ege Üniversitesi Spor Salonunda yapılan müsabakalarda Büyükşehir Kağıtspor erkek takımı oynadığı 4 maçı da kazanıp 8 puanla birinci oldu. Ekibimiz, Ankara Gazi Üniversitesi´ni 9-2, İzmir Büyükşehir Belediyesi´ni 5-3, Ankara Minemspor ve Adana Sualtı Sporları takımlarını 8-0 skorlarıyla geçti. Büyükşehir Kağıtspor bayanlar takımı ise, Çanakkale Sualtı Spor Kulübü´nü 3-1, İzmir Büyükşehir Belediyesi´ni 6-1, Ankara Minemspor´u 8-0 ve Gaziantep Gençlikspor karşılaşmasını da hükmen kazanarak Türkiye Şampiyonası´na vize aldı. Erkeklerde İzmir Büyükşehir Belediyespor, bayanlarda ise Çanakkale Sulat Spor Kulübü 6 puanla ikinci sırada yer alıp, Türkiye Şampiyonası´na katılacak takımlar arasına adını yazdırdı.



PLAY-OFF´UN ADRESİ NETLEŞMEDİ
Daha önce 3 klasmanda Türkiye Şampiyonasına katılacak takımlar belli olurken, 4. klasman karşılaşmalarının ardından şampiyonaya katılacak son dört takım da belirlendi. Sualtı Rugby Ligi Türkiye Şampiyonası Play-Off müsabakaları temmuz ayının ilk haftasında yapılacak. Şampiyonanın yapılacağı il henüz belli olmadı. Şampiyonada erkek ve bayanlar grubunda 8´er takım mücadele edecek. Lig usulü oynanacak karşılaşmalar sonrasında ilk sırada yer alan takımlar Türkiye şampiyonu olacak.



HAKLI GURUR YAŞIYORLAR
Sualtı Rugby takımı antrenörü Ali Hüseyin Tomak, İzmir´de yapılan müsabakalarda erkeklerde Türkiye şampiyonlukları bulunan Gazi Üniversitesini 9-2 gibi farklı bir skorla hüsrana uğrattıklarını, yine güçlü takımlar arasında yer alan Adana Sualtı takımını 9 dakikada, Ankara Minemspor takımını ise 16 dakikada 8-0 yenerek tüm sualtı sporu otoritelerini şaşkına çevirdiklerini söyledi. Tomak, “Play-Off´larda destan yazmaya devam edeceğiz” dedi. Tüm sporcularını canı gönülden kutlayarak teşekkür eden Ali Hüseyin Tomak, ilimizi başarıyla temsil etmenin haklı gururu ile şehre döndüklerini söyledi.

Büyükşehir Rugby Bayan Takımı:
Aydan Yılmaz, Tuğba Şahin, Bedriye İlkiz, Tuana Çolakoğlu, Hazal Gümüş, Meryem Özel, Gökçe Satıroğlu, Ayşe Özer, Ebru Özer, Jülide Bayram, Sena Esen Bayer, Gülşah Su, demet Boylu, Yasemin Şahin ve Melek Mercan.

Büyükşehir Rugby Erkek Takımı:
Hasan Güçlükaş, Erkan Kesepara, Özgür Dondurkan, Mustafa Işık, Yiğit Erdeniz, Ercihan Duymuş, Hakan Kazdal, Birol Şenkul, Erem Öztürk, Ömer Başyayla, Erdem Horoz, Muhammet Taha Çevik, Sedat Türkmen, Aydın Pelin ve Tamer Taner.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!