Sualtı hokeyi takımında hedef ilk 2

2006 Türkiye Sualtı Hokey Ligi´ne hazırlanan Büyükşehir Kağıtspor Takımı bu yıl çok daha iddialı

Sporun 25 değişik dalında faaliyet gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü bünyesinde Su Altı Hokeyi branşı da mevcut. Geçen ilk 5`e giren Su Altın Hokeyi takımımızın bu yılki hedefi ise ilk 2.


 
LİGE HAZIRLANIYORLAR
Çalışmalarına antrenör Ali Hüseyin Tomak nezaretinde İzmit Kapalı Yüzme Havuzu`nda devam eden Büyükşehir Kağıtspor Sualtı Hokeyi takımı, kadrosunda 40`ın üzerinde sporcu bulunduruyor. Bu sporculardan 3`ü milli takım forması giyiyor. Antrenmanlarda bol bol çift kale hokey maçı yaparak 2006 yılı Türkiye Sualtı Hokey Ligi`ne hazırlanan takımımız, hafta boyunca gerçekleştirilen 3 antrenmanla kondisyon depoluyor.

İKİNCİ HEDEF
16 Ocak`ta açıklanacak 2006 yılı faaliyet programı ile maçların yer ve tarihleri belli olacak. Sualtı Hokeyi Ligi maçlarının şubat ayının ortalarında başlaması bekleniyor. Hem erkekler, hem de bayanlarda mücadele edecek olan Büyükşehir Kağıtspor`un hedefi, ilk 2 sıra içerisinde yer almak. Geçen yıl Malatya`da yapılan Sualtı Hokey Turnuvası`nda 3. olarak yılın takımı seçilen Büyükşehir Kağıtspor`un diğer hedefi ise, milli takıma en az 4 erkek ve 3 bayan sporcu vermek. 

 
GENÇLERE YATIRIM
Sualtı sporları takımına kayıtların devam ettiğini belirten antrenör Ali Hüseyin Tomak, 16 ile 30 yaş arasındaki sporcuların yüzme için daha uygun olduğunu söyledi. Son günlerde Sualtı hokeyine talebin çok fazla arttığına dikkat çeken Tomak, ilerisi için yatırım yapmayı düşündüklerini, bu nedenle genç yaştaki sporcuları tercih edeceklerini kaydetti. Erkeklerde Hasan Güçlükaş ile Gönenç Mumya, bayanlarda ise Aydan Yılmaz`ın kaptanlığını yaptığı takım, antrenmanlarını Salı-Perşembe 20.30-22.30, Cumartesi 20.30-21.30 saatleri arasında gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Kağıtspor Sualtı Hokeyi Takımı Erkek Sporcuları:
Gönenç Munyar, Özgür Donduran, Ömer Başyayla, Erdem Horoz, Hasan Güçlükaş, Mustafa Işık, Ercihan Duymuş, Hakan Kazdal, Yiğit Erdeniz, Eray Güçtaş, Aydın Pelin, Erkan Kesepara, Sedat Türkmen, Tamer Taner, Muhammet Taha Çevik.

Büyükşehir Kağıtspor Sualtı Hokeyi Takımı Bayan Sporcular:
Demet Boylu, Aydan Yılmaz, Hazal Gümüş, Tuğba Şahin, Özlem Donduran, Elif Altıntaş, Gökçe Satıroğlu, Ayşe Özer, Tuana Çolakoğlu, N. Bihter İsfendiyar, Yasemin Şahin, Z.Duygu Suyabatmaz, Damla Biçer, Dilşah Narlıoğlu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!