Stajyer öğrencilere sürpriz veda

Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezi`nde staj yapan üniversiteliler 30 günlük eğitimini tamamladı

Eğitim aldıkları alanlarda tecrübe kazanmak bilgi ve becerilerini geliştirmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezi´nde 30 gün staj yapan üniversite öğrencileri, tatlı bir sürprizle uğurlandı.

TECRÜBE KAZANDILAR
Üniversite eğitimi gören ve meslekleri ile bağlantılı olduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezi´ni tercih eden öğrenciler, tecrübe sahibi oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Bölümü öğrencisi Merve Aydın, Kandıra Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Seyhan Gültekin, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Has Polat Kampusu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Bilal Uzuner, Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksek Okulu Fotoğrafçılık ve Kameramançılık Bölümü öğrencisi Esra Ateş ve Selçuk Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü öğrencisi Özge Geyve, 30 günlük stajlarını tamamladı.

SÜPRİZ ETKİNLİK
Öğrencilerin son günlerinde Haber Merkezi çalışanları, kısa sürede kaynaştıkları stajyerlere sürpriz bir veda partisi düzenledi. Pastalar kesilerek, öğrencilere veda edilirken, stajları süresince oldukça tecrübe kazandıklarını belirten öğrenciler, sürpriz vedadan büyük bir mutluluk duydu. Haber Merkezi çalışanları, öğrencilere güzel dileklerle veda etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!