Spora yatırım, geleceğe yatırımdır

Büyükşehir Belediyesi spor tesisi atağını sürdürürken, Başkan Karaosmanoğlu yeni yapılacak tesisleri inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli´nde Cumhuriyet tarihinde görüşmemiş büyüklükte spor tesisi atağını sürdürürken, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, projesi hazırlanan tesislerin arazilerini inceledi. Başkan Karaosmanoğlu, spora yapılan yatırımın, geleceğe yapılan yatırım olduğunu dile getirdi.

AMATÖRÜN BABASI
Amatör spora verdiği destek nedeniyle adı “Amatörün Babası” olarak anılmaya başlayan Başkan Karaosmanoğlu, sürdürülen tesisleşme atağında büyük bir mesafe alınmasının sevindirici olduğunu anlattı. Beraberindeki Büyükşehir Genel Koordinatörü Adnan Bilgiç, Genel Koordinatör Yardımcısı Ali Alparslan ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan ile birlikte henüz proje aşamasında olan Yağlı Güreş Antrenman Salonu ve Gölcük Şirinköy Açık Alan Spor Tesisleri´nin arazisini inceledi. Başkan ve beraberindekiler, yapımı süren Vinsan Spor Köyü´nde inşaat alanını da gezdi.

TESİSLEŞME SÜRECEK
Başkan Karaosmanoğlu, spora ve spor tesislerine verdikleri desteğin devam edeceğini anlattı. Gençleri spora teşvik için tesisleşme atağını kesintisiz hale getireceklerini söyleyen Karaosmanoğlu, “Amatör spora destek, kente ve geleceğe yatırımdır. Bunun için yeni semt sahaları oluşturup, hem amatör sporu destekleyeceğiz, hem de yeni neslin daha sağlıklı yetişmesine de katkıda bulunacağız” dedi.

“SPORA HİZMET GÖREVİMİZ”
Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her türlüsüne destek verdiklerini hatırlatan Karaosmanoğlu, “Sporun canlandırılması, altyapı eksikliklerinin giderilerek, daha çağdaş, daha iyi koşullarda spor için gereken çalışmaları yapmak boynumuzun borcudur. Semt sahalarının ilkini 42 Evler Mahallesi´nde sentetik ve çim saha olarak başlattık. Tesis içerisinde 2 adet tenis, basket ve halı saha tesisin modernize edilmesi için çalışmaları da başladı. Tesiste ayrıca sporculara konaklama yeri de inşa edilecek. Bu tür tesisleri kentin her köşesinde yapmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu´nun incelediği Olimpik Buz Sporları Tesisleri yanındaki araziye, yağlı güreş pehlivanlarının kış koşullarında bile antrenman yapacağı kapalı spor salonu yapılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!