Spor günleri amacına ulaştı

Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği yemekte, spor günleri kapsamında etkinliklerini duyuran basın mensuplarına plaket verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 28 Haziran-28 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği ‘Eğitim, Kültür ve Spor Etkinlikleri´ organizasyonunu 1 ay boyunca haber yapan yerel basının spor temsilcilerini, bir araya toplayarak teşekkür plaketi verdi. Törene katılan herkes tarafından, spor günlerinin amacına ulaştığı ifade edildi.

TÖREN ATIŞ POLİGONDA YAPILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin 28 Haziran-28 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği, ‘Eğitim, Kültür ve Spor Etkinlikleri´ kapsamında, yapılan spor müsabakalarını sayfalarına ve ekranlarına taşıyan yerel basın mensupları için Çenesuyu´nda bulunan Atış Poligonu´nda bir teşekkür yemeği ve plaket töreni düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan ile Kağıtspor Kulübü yöneticilerinden Süleyman Durak, Fikret Yıldız ve Buz Sporları Salon Amiri Abdurrahman Polat ile birlikte yerel basın temsilcilerinden Barış Gazetesi adına Yılmaz Değirmenci ve Ayhan Arı, Özgür Kocaeli adına Kadir Ulaş, Kocaeli Gazetesi adına Hakan Yağcıoğlu, Demokrat Gazetesi adına Mehmet Özmen, Bizim Kocaeli Gazetesi adına Yiğit Barış ve Ergun Uysal, TV 41 adına Orhan Balcı ve Selim Eryılmaz katıldı. Törene Atış Poligonu içinde bulunan restoranda yenilen akşam yemeği ile başlandı. Oldukça keyifli geçen yemekte, konuşulan konu hep spor oldu. Gençlik Spor Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 1 aylık etkinlik haberlerinin slayt gösterisini izleyen basın mensupları, yaptıkları haberleri bir kez daha görme fırsatı buldu.

ARICAN´DAN SPOR BASININA TEŞEKKÜR
Atış poligonu´nda düzenlenen törende bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, yerel basın mensuplarına 1 ay boyunca kendi düzenlemiş oldukları spor etkinliklerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, plaketleri Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu adına verdiğini söyledi. 22 branşta yapılan spor etkinleri için, toplam 120 Bin YTL harcadıklarını söyleyen Arıcan, spor etkinlerini yaklaşık 12 bin kişinin izlediğini belirtti. Arıcan ayrıca, hedeflerinin 2007 yılında branş ve seyirci sayısını arttırmak olduğunu sözlerine ekledi. Arıcan, konuşmasının sonunda Yılmaz Değirmenci, Orhan Balcı, Hakan Yağcıoğlu, Yiğit Barış, Kadir Ulaş ve Mehmet´e Özmen´e teşekkür plaketlerini takdim etti. Atış Poligonu´nda gerçekleştirilen törenin sonunda, Kağıtspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Süleyman Durak, Kağıtspor´un iç yapısıyla ilgili bilgileri ve 2006-2007 sezonunda ki hedeflerini slayt gösterisiyle basın mensuplarına aktararak plaket töreni tamamlanmış oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!