“Söz verdik, yapıyoruz”

Başkan Karaosmanoğlu, Yenice ile birlikte Turgut sakinlerinin karşısına çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Turgut Mahalle Muhtarı Muhittin Sevil´in organizasyonuyla mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Biz yapamayacağımız işin sözünü vermedik” dedi.

SEVİL SON DURUMU ANLATTI
Turgut Mahalle Muhtarlığı önünde gerçekleştirilen ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda açılış konuşmasını, muhtar Sevil yaptı. Organizasyonla yerel yöneticileri mahalle sakinleriyle buluşturduklarını vurgulayan Sevil, ardından mahallesinde gerçekleştirilen hizmetleri anlattı. Doğalgaz çalışmalarının son aşamaya geldiğini, alt yapıdaki diğer sorunların da peyderpey çözüldüğünü ifade eden Sevil, “Sorunlarımızı yerel yöneticilerimize aktardık. Her geçen gün önemli bir kısmı tamamlanıyor. Bu nedenle mahalle sakinlerimizden sabırlı olmalarını bekliyorum. Ayrıca insanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir. İnsanlar yaptıkları eserlerle anılır ve övülürler. Bu nedenle ben başkanlarımıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HER MAHALLEYE HİZMET
Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ise Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde sorunları çözmek için çabaladıklarını ifade ederek, “Saraybahçe´nin 26 mahallesinde bu yılı alt yapı yılı ilan ettik. İSU´yla birlikte geniş bir çalışma takvimi yaptık. Girilmedik mahalle bırakmayacağız. Büyükşehir bize her türlü desteği veriyor. Parti ayrımı yapmadan her mahalleye, her gün daha fazla hizmet götüreceğiz” dedi.

“SADECE TURGUT´A DEĞİL”
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise Kocaeli´nin her bölgesinde çok çeşitli çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. “Sadece Turgut mahallesine değil, Kandıra´dan Karamürsel´in köylerine kadar her yere hizmet ediyoruz” diyen Karaosmanoğlu, vatandaşların sorunları çözüldükçe kendilerine yeni isteklerle geldiğini, bundan da büyük keyif aldıklarını belirtti. Karaosmanoğlu, “Biz verdiğimiz sözü yapıyoruz. Yapamayacağımız işin sözünü vermiyoruz. Verdiğimiz söz bunu mutlaka yapacağımız anlamına geliyor” ifadesini kullandı.

ÇOCUKLARA TOP
Kocaeli´ne hizmet ederken alt yapıya büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Şehrimiz plansız yapılmış. Öyle mahallelerimiz var ki itfaiye, ambulans araçları geremiyor. Biz plansız yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz” değerlendirmesini yaptı. Başkan ayrıca halkla bütünleşme toplantılarının önemini de vurguladı. Karaosmanoğlu ve Yenice, toplantının sonunda ise mahallenin çocuklarına plastik top dağıttı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!