“Söz Sırası Başkan´da”

Başkan Karaosmanoğlu, Aydınlar Ocağının genç üyeleriyle bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Aydınlar Ocağının geleneksel hale getirdiği “Söz Sırası Gençlerde” adlı programında söz alan gençlerle iftar yemeğinde bir araya geldi. İftarda Başkan Karaosmanoğlu, gençlere moral verdi, eğitimin önemine değindi.

BEYPİLİÇ´TE İFTAR
Karşıyaka Beypiliç Restaurant´ta gerçekleştirilen iftar yemeğinin ev sahibi, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar ve yönetim kurulu üyeleriydi. Hep birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından tüm gençler tek tek ayağa kalkarak kendilerini tanıttı, mezuniyetlerini, yaptıkları işleri ve projelerini anlattı. Kimi gençler başkana belediye çalışmaları ile ilgili çeşitli öneriler sunarken, ardından söz alan Başkan Karaosmanoğlu ise önce Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi, ardından gençlere nasihatlerde bulundu.

“İYİ YETİŞMENİZ LAZIM”
Başkan Karaosmanoğlu, “Gençler geleceğimizdir. İyi yetişmiş ve yaptığı işin en iyisi olan gençlere ihtiyacımız var. Avrupa yaşlandı. Yeterince üretemiyor. Bizim ise büyük bir gençlik potansiyelimiz var. Ama iyi yetişmeleri gerekiyor. Gençlerin enerjisini ve müşterek aklı bulup, kullanmasını bilen toplumlar gelişiyor. Sizleri dinlerken dinlendiğimi  ve pozitif enerji aldığımı düşünüyorum. Belediye çalışmalarımız ile ilgili teklif ve değerlendirmelerinizi bekliyorum” dedi.

GÜRER´DEN TEŞEKKÜR
Gençler adına söz alan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Banu Gürer ise gençlere zaman ayıran Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür ederek, “İftar davetine katılmanız ve görüşlerimizi dinlemeniz, bizlere verdiğiniz önemi göstermektedir. Konuşmanızda bizlere aktardığınız tecrübe ve tavsiyelerinizden daima istifade edeceğiz” şeklinde konuştu.

İLAHİLER SESLENDİRİLDİ
Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar ile yönetim kurulu üyeleri Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Opr. Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, Kemal Selim, Yüksel Özdemir, Selçuk Arslan, Hasan Ayaz, Çetin Mut, Ahmet Şimşek, Hasan Uzunhasanoğlu ve Serhat Duyar´ın da hazır bulunduğu toplantıda; Opr. Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, Banu Gürer ve Hasan Ayaz´dan oluşan grup birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Program gençler adına Banu Gürer ve Melike Erseven Ergi´nin Başkan İbrahim Karaosmanoğlu´na takdim ettikleri hediye ile sona erdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!