Şirintepeliler sahalarından memnun

Mahalle sakinleri, atıl durumdaki Şirintepe Spor Kompleksini yaptıran Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti

17 Ağustos depremi sonrasında kötü bir hal alan Şirintepe Spor Kompleksi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları sonrasında muhteşem bir görüntü aldı. Şirintepe halkı, çocuklarının sağlıklı ortamda spor yapmasını sağlayan Büyükşehir yetkililerine teşekkür etti.

BAKIMSIZ VE İLGİSİZDİ
Saraybahçe´ye bağlı Şirintepe Mahallesi´ndeki 7. Boru İlköğretim Okulu yanında bulunan futbol sahası, uzun yıllar bakımsız ve ilgisiz kaldığı için çevre sakinlerinin tam olarak yararlanamadığı bir spor alanıydı. Şehrin birçok yerinde spor sahaları yaptıran ve kullanılamaz halde olan tesisleri elden geçiren Büyükşehir Belediyesi, Şirintepe Spor Kompleksini de baştan aşağı yenileyerek halkın hizmetine hazır hale getirdi.

MAHALELİDEN KAHVALTI
Büyükşehir Belediyesinin bu jesti karşısında oldukça mutlu olan Şirintepeliler, yenilenen spor kompleksinde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu sabah kahvaltısına davet etti. Kahvaltıya Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Saraybahçe Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Bektaş, İsmail Uslu, Yaşar Can, Asım Eroğlu, İsmail Uslu, Yusuf Sami Çınar, İbrahim Güçlü, AK Parti İl Kurulu Üyesi Nimet Çınar ve Şirintepe Mahallesi Muhtarı Şuayip Muti, Şirintepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Alçınkaya, sporcular ve velileri katıldı.

ALÇINKAYA´DAN TEŞEKKÜR VE İSTEK
Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Şirintepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Alçınkaya, amatör sporun gelişmesinde tesisleşmenin önemine değinerek, bu çerçevede yenilenen spor kompleksi için Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Alçınkaya, ayrıca futbol sahasının üzerinin kapanması ve kulüp lokalinin genişletilmesi için de Başkan´dan yardım istedi. Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ise, Saraybahçe bölgesinde altyapı çalışmalarına ve spor tesisleri çalışmalarına büyük önem verdiklerini, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

ŞİRİNTEPELİLER´E ÖVGÜ
Başkan Karaosmanoğlu ise bölgenin eski halini bildiğini belirterek, “Burası mezbelelikti. Bu halini gördüğüm için çok mutluyum” dedi. Çocukların sağlıklı ortamlarda spor yapacak olmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Karaosmanoğlu, “Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Ben çocukları çok seviyorum. Belki de öğretmenlikten geldiğim içindir. Bu tesisimizi çok iyi değerlendirmeliyiz. Tesisimizi daima temiz tutmak gerekir” ifadelerini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca  Şirintepelililerin sorunlarını iyi analiz ettiklerini ve neyi nasıl isteyeceklerini gayet iyi bildiğini dile getirdi.

“İDDİAMIZ BÜYÜK”
Kocaeli genelinde çok geniş çaplı çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Tüm belediyelerimiz büyük bir uyum içinde çalışıyor. Kocaeli genelinde gözle görülür bir değişim yaşanıyor. Bizim iddiamız oldukça büyük. Biz Türkiye´nin de ötesinde Avrupa´nın en önemli şehirlerinden birini oluşturmak ve Kocaeli´nin adını bu arenada duyurmak için kolları sıvadık” dedi.

“KAHVALTI BAHANE”
Başkan Karaosmanoğlu, kahvaltı programı ile ilgili olarak da, “Sorunları herkesten dinlemek güzel bir şey. Her bölgede böyle kahvaltılar yapıyoruz. Aslında kahvaltı bahane; bu tür toplantılarda tek tek sorunları dinliyoruz. Sorunları pozitif bir biçimde aktaralım. Şirintepeli vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı” değerlendirmesini yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!