Şirinköy`e gaz verildi

Körfez`in güney sahilinde ilk doğalgaz müjdesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın da katıldığı törenle Karamürsel Kalıcı Konutları sakinlerine veren İZGAZ, dün Gölcük Şirinköy Kalıcı Konutları`nda da doğalgaz meşalesini yaktı.

HAFTAYA KULLANILMAYA BAŞLANACAK
Bölge sakinlerinin sabırsızlıkla beklediği doğalgaz, Şirinköy Ana Dağıtım Hattı`na kadar getirildi. Polietilen dağıtım ve servis hatlarına gaz verilmesine ise hafta başından itibaren kademeli olarak başlanacak. Önümüzdeki hafta itibariyle evlere doğalgaz verileceği, iç tesisatları hazır olanların doğalgazı kullanmaya başlayacağı belirtildi.

HAVA ŞARTLARI ETKİLEDİ
Bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi veren İZGAZ Genel müdür Yardımcısı Suat Olgun, “Dönemin kış ve havanın da bir sıcak bir soğuk olması, stabilizasyon çalışmalarını ciddi şekilde etkiledi. İZGAZ olarak bizim en önemli görevlerimizden biri sıfır hatayla gaz arzını sağlamaktır. Bu amaçla çelik boru hattını üç defa test ettik. Yoksa ileride doğabilecek problemler daha da büyük olurdu” dedi.

“ACİL” EKİBİ KONUŞLANDIRILDI
Gazı getirdikten sonra verilecek hizmetin kendileri için daha önemli olduğunu söyleyen Olgun, “Gaz arzını kesintisiz ve düzenli sağlayabilmek için işletme müdürlüğünün acil müdahale ve bakım onarım ekibini Şirinköy içinde konuşlandırdık. Doğalgazı kullanma konusunda vatandaşımız herhangi bir teknik problemle karşılaşırsa, 187 numaralı telefonu arayabilirler” ifadesini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!