Sinek operasyonu için ilk adım

Büyükşehir yaz aylarında yapılacak etkin ilaçlama için ihale açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının kabusu olan sivri ve karasineklere karşı önlemini almaya hazırlanıyor. Özellikle yazlıkçıların ve tatilini sahil kenarlarında geçirenlerin büyük derdi olan sivri ve karasineklerle etkin mücadele edebilmek amacıyla, Büyükşehir Belediyesi önceki gün (pazartesi) bir ihale gerçekleştirdi.

6 FİRMA KATILDI
Encümen Salonu`nda gerçekleştirilen ihaleye toplam 6 firma katıldı. “Sivrisinek, Karasinek (Lavra ve Ergin) Mücadelesine ve Kalıcı Uygulamaya Yönelik İlaç Hizmeti” adı altında düzenlenen ihalede en yüksek teklif 550 bin 590 YTL ile Belga Sağlık ve Zirai Ürünleri firmasından geldi. İhalede en düşük teklifi ise 236 bin 200 YTL ile Bio-Sav Sağlık Ürünleri Hizmetleri verdi.

YAZ BOYUNCA İLAÇLAMA
İhaleyi alan firma yaz ayları boyunca sahil şeridinin yanı sıra özellikle sivri ve karasineklerin üreme bölgesi olan ve taban suyunun yüksek olduğu bölgelerde ilaçlama gerçekleştirecek.

FİRMALAR                                                TEKLİFLERİ

Bio-Sav Sağlık Ürünleri    236 bin 200 YTL