Şiir günü, şiir ve şarkılarla kutlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 21 Mart Şiir Günü`nü Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde düzenlediği şiir dinletisi ve Türk Sanat Müziği konseri ile kutladı.

Saat 19.30`da başlayan şiir günü kutlamasına, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu, Satınalma Daire Başkanı Ercüment Yıldırım, Kocaeli TV İmtiyaz Sahibi Aslan Koyuncu ve çok sayıda izleyici katıldı.

Şef Necdet Tokatlıoğlu yönetimindeki İstanbul Musiki ve Kültür Derneği korosuyla birlikte sahne alan Ana Dergisi Sevgi Şairleri kendi yazdıkları şiirleri okudu.  Geceye şiirleriyle katılan Ana Dergisi İmtiyaz Sahibi Necla Ünal da Büyükşehir Belediyesi`ne düzenlediği etkinlik nedeniyle teşekkür etti.

Öte yandan İstanbul Musiki ve Kültür Derneği korosunu yöneten şef Necdet Tokatlıoğlu  gecede kendi bestelerinden oluşan birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

Gecenin sonunda Bekirpaşa Belediye Başkanı Köktürk, Saraybahçe Belediye Başkanı Yenice ve Eğitim Kültür Daire Başkanı Karaçorlu şairlere ve koro şefi Tokatlıoğlu`na çiçek ve İzmit`in sembolü olan Saat Kulesi maketini hediye etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!