Sevgi Mağazası´nda yaz

Herekeli 110 ailenin yazlık giyim ihtiyacı karşılandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı görev yapan Sevgi Mağazası ihtiyaç sahibi vatandaşların giyim ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Mağaza geçen hafta da Herekeli 110 aileyi sevindirdi. Hereke Belediyesi sınırları içinde yaşayan vatandaşlar hem kendileri hem de çocuklarına yazlık elbiseler almanın mutluluğu yaşadı. Herekelilelerin yaptığı alışveriş ile mağaza yaz sezonuna da merhaba dedi.

ADINI BİLMEYEN YOK
Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların artık çok yakından tanıdığı Sevgi Mağazası adına uygun hizmet vermeye devam ediyor. Güler yüzlü personeli ile yaz kış vatandaşları giydiren mağaza geçen hafta da Herekeli ailelere hizmet verdi. Giyecek ihtiyacı olan vatandaşlar bir yandan istediklerini seçmenin, diğer yandan da kaliteli giyeceklere sahip olmanın mutluluğunu yaşadı. Yanlarında çocuklarını da getiren aileler yaklaşan yaz ayları için gerekli tüm eşyaları edindi.

MÜDÜR VE PERSONEL KARŞILADI
Vatandaşları Sevgi Mağazası´na gelişlerinde Mağaza Müdürü Hakim Duman, Müdür Yardımcısı Tayfun Yıldırım ve diğer personel karşıladı. Mağazanın güleryüzlü personeli vatandaşlara seçimleri sırasında yardımcı oldu.

BAŞKANA TEŞEKKÜR
Alışverişlerini yapan, yeni sezon için ihtiyaçları olan tüm giyisileri alan vatandaşlar ise başta Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti. Özellikle Herekeli hanımlar mağaza yetkililerinden Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkürlerini iletmelerini rica etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!