Sevgi Mağazası´nda okul heyecanı

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına önlük, pantolon ve iç giyim eşyaları veriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşların giyim ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurduğu Sevgi Mağazası, okulların açılmasına az bir zaman kala hareketli günler yaşıyor.

 

ÖNLÜK-PANTOLON
İnönü Caddesi üzerinde, halk arasında “garip evi” olarak bilinen Büyükşehir Belediyesi Barınma Merkezi binasının üst katında bulunan Sevgi Mağazası, okula başlayacak olan çocukların giyim ihtiyacını karşılamaya başladı. Paranın geçmediği mağazada çocuklar gönüllerince önlük, pantolon, çorap ve çantalarını seçiyor. Sevgi Mağazası öğrencilere birer takım da iç çamaşırı veriyor.

HEDİYE ÇEKLERİ İLE
Sevgi Mağazası yetkilileri, mağazaya gelen mağdur vatandaşların çocukları için talep ettikleri tüm kıyafet ihtiyaçlarını karşılandıklarını, okullar açılana kadar yardım yapmayı sürdüreceklerini belirtti. Talebin devam etmesi durumunda okullar açıldıktan sonra da yardım yapacaklarını kaydeden yetkililer, “Mağazamızda para kesinlikle geçmemektedir. Mağdur vatandaşlarımız kendilerine verilen hediye çekleri ile birlikte mağazamıza gelerek beğendikleri giyim eşyalarını alabiliyor” şeklinde konuşuyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!