Sevgi Mağazası´nda bayram telaşı

İhtiyaç sahibi aileler bayramlıklarını para yerine sevginin geçtiği mağazadan alıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin giyim ihtiyacını karşılamak için kurulan Sevgi Mağazası bugünlerde Bayram telaşı yaşıyor. Ramazan Bayramı nedeniyle dolup taşan mağazada her zaman olduğu gibi para yerine sevgi geçiyor. Vatandaşlar hem kendilerine hem de çocuklarına bu bayramda bayramlık almanın mutluluğunu yaşıyor. Çukurbağ Mahallesi İnönü Caddesi kat 5 adresinde hizmet veren Sevgi Mağazası´ndan bayram nedeniyle şu ana kadar 2 bin kişi alışveriş yaptı.

BAYRAM TELAŞI YAŞANIYOR
Giyim konusunda sıkıntı çeken dar gelirli vatandaşlar için kurulan Sevgi Mağazaları vatandaşları mutlu etmeye devam ediyor. İzmit ve Gebze´de iki şubesi bulunan Sevgi Mağazası´nda Ramazan Bayramı nedeniyle alışveriş telaşı yaşanıyor. Aileler çocukları ile birlikte mağazaya gelerek istedikleri bayramlıkları seçiyor. Yeni sezonda yeni kıyafetlerin geldiği mağazada elbiseden ayakkabıya kadar her türlü giysi bulunuyor. Giysilerdeki kalite ve kış modasına uygun çizgiler ise gözden kaçmıyor.

SEVGİ İLE KARŞILANDILAR
Mağaza önceki gün de kalabalık bayram alışverişlerinden birine sahne oldu. Ellerinde kuponları ile mağazaya gelen vatandaşları her zaman olduğu gibi Sevgi Mağazası´nın güler yüzlü personeli karşıladı. Sevgi Mağazası Müdürü Hakim Duma mağazaya gelen vatandaşların ihtiyaçlarına uygun alışveriş yapmalarına büyük önem verdiklerini söyledi. Sevgi Mağazası´nda para yerine sevginin geçtiğini hatırlatan Duma, “Buraya gelen her ihtiyaç sahibi bizim için büyük önem taşıyor. İhtiyaçlarını karşılayarak gönderdiğimiz her vatandaşla biz de mutlu oluyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!