Sevgi Mağazası sevindirdi

Kandıra`nın Çubuklu Köyü`nden gelen çocuklar tepeden tırnağa giydirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve içinde para geçmeyen tek mağaza olan Sevgi Mağazası, bu kez Kandıra´nın Çubuklu Köyü´nden gelen çocukları sevindirdi. Öğretmenleri nezaretinde gelen 30 çocuk, yeni kıyafetleri kavuşmanın sevincini yaşadı.

ÇOCUKLAR MUTLU
Dar gelirli insanları sevindirmek ve yeni kıyafetlere kavuşmalarını sağlamak için kurulan Sevgi Mağazası´nın konukları hiç eksik olmuyor. Kandıra´nın Çubuklu Köyü´nde bulunan Osmaniye İlköğretim Okulu öğrencilerinden 30 kişilik grup, Sevgi Mağazası´na gelerek, yeni kıyafet seçtiler. Görevliler tarafından giydirilen çocuklara, ayakkabıya varıncaya kadar her türlü giysi verildi. Yeni elbise ve ayakkabılara kavuşmanın sevincini yaşayan çocukların mutluluğu görmeye değerdi. Çocuklar aileleri için de kıyafet aldılar.

BİR AYDA 570 KİŞİ
Sevginin ücret kabul edildiği mağaza, her gün onlarca insanın akınına uğruyor. Mayıs ayı içinde mağazadan 570 yardıma muhtaç insan giydirilerek, mutlu edildi. Kurulduğu günden beri dar gelirli insanların ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşıladığı Sevgi Mağazası, hiç kullanılmamış sıfır kıyafetler dağıtıyor. Mağazanın ikinci şubesini Gebze´de açma çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, burada 5 katlı bir binada insanları sevindirecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!