Şenlik ve sohbet bir arada

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, Ramazan Çadırı´ndaydı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Doğu Kışla`da kurduğu dev Ramazan Çadırı`nın önceki akşamki konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün`dü. Vatandaşlarla sohbet edip, nabız yoklayan ve etkinlikleri izleyen Ergün, Büyükşehir Belediyesi`ne böyle bir etkinlik yaptığı için teşekkür etti.

7`DEN 70` E HERKES MEMNUN
Dev Ramazan Çadırı`nda etkinliklerin ardı arkası kesilmiyor. Her gece dolu dolu Ramazan yaşanan çadırda önceki akşam Yazar Turgut Aksu vardı. Çeşitli palyoça oyunları, tiyatro gösterileri ve eğlencelerle başlayan çadıra, kurulduğu günden beri ilgi gösteren Kocaeli halkı yine büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 bin kişinin iftarını açtığı çadırda yapılan etkinlikler, her yaştaki insanlara hitap ediyor.

ERGÜN ESNAFLA GÖRÜŞTÜ
Ramazan Çadırı`nın konuğu Nihat Ergün, dev çadır içinde dükkan açan esnafla görüşüp sohbet etti. Satışların iyi gittiğine memnun olan Ergün, vatandaşın yapılan etkinliklerle ilgili görüşlerini sordu. Başkan Karaosmanoğlu`na teşekkür eden Ergün, “Kocaeli halkı ilk kez Ramazan`ı dolu dolu yaşıyor. Gerçekten taktir etmek gerek. İnsanımız burada hem karnını doyuruyor, hem eski ramazanların tadını çıkarıyor” dedi.

KUR-AN MUCİZELERİNE İLGİ
İftar çadırında skeç ve meddah orta oyunu minik izleyiciler tarafından neşe içinde izlendi. Çadır içine kurulan lunapark ise minikleri adeta harikalar dünyasına taşıdı. Bir yanda eğlencenin doruğu yaşanırken diğer taraftan da Araştırmacı Yazar Turgut Aksu “Kur-an Mucizeleri” konulu konferans verdi. Sinevizyon gösterisi eşliğinde verilen konsere büyük ilgi gösterildi.

KIZILAY GÖREVDE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dev çadır içinde gerekli sağlık koşullarını oluşturulması içinde tedbirlerini alarak, oluşturulan sağlık istasyonuna Kızılay`da Kan Merkezi ile destek vermeye başladı. Kızılay Kan Merkezi, anonslarla vatandaşlara kan vermeleri için  çağrıda bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!