Selahattin Eyyubi Caddesi yollarına konfor geliyor

Kentin ihtiyaç duyulan yollarına bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir, Başiskele ilçesi Selahattin Eyyubi Caddesi için kolları sıvadı

 Selahattin Eyyubi Caddesi yollarına konfor geliyor

 Kocaeli’nin tüm ilçelerinde yolların daha modern ve konforlu olmasını sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, virüs salgını ile mücadeleyi sürdürürken bu çalışmalarına 2020 yılında da hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesinde önemli bir güzergahta yer alan Selahattin Eyyubi Caddesi’ndeki yolun bakım, onarım ve yenilemesi için ihaleye çıkacak. Yapılacak çalışmalarla yol daha konforlu hale getirilecek.

3 BİN TON ASFALT SERİLECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin ihtiyaç duyulan yollarına bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başiskele ilçesi Selahattin Eyyubi Caddesi yol yapım işine başlayacak. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Bakım, Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü, eski yoldaki Arnavut kaldırım yolu kazıyarak yerine daha konforlu bir yol yapacak. Altyapı deplaselerinin ardından çalışma kapsamında caddede bulunan 600 metrelik 2x2 yol kazılacak. 324 metre 2,5x2 menfez çalışması yapılacak ve 3 bin ton asfalt serilecek.

İHALEYE SON TEKLİF TARİHİ 17 AĞUSTOS

Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesi Selahattin Eyyubi Caddesi’ndeki yolun bakım, onarım ve yenilemesi için ihaleye çıkacak. Yapım işi yer teslim tarihinden itibaren 300 takvim günü olarak belirlendi. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İhalenin son teklif verme tarih ve saati 17 Ağustos Pazartesi 10.30 olarak belirlendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!